2777
2789
عنوان

کسی در مورد سرطان سینه تجربه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 110 پست
فکر نکنم

خداروشکر توده رو دربیارن و مراحل درمان طی بشه خوب میشن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه،چرا دیر عمل کردن؟

دکتر گفته بود فردا برو بیمارستان کل سینه را بر میدارم. .همین باعث ترس اوشد وبه کار اشتباهی دست زد واز ما مخفی کرد.وگفت دکتر گفته چیز مهمی نیست دو ماه بعد بازوش به یکباره ورم کرد که به قول معروف بیماری پخش ش ه بود

میشه راهنماییم کنید،تیکه برداری کردیم،اسکن هسته ای چیه؟

صبر کنید تا جواب بیوپسی از پاتولوژی بیاد امیدوارم گریدش بالا نباشه ماز گرید ۳ شروع کردیم تمام عمرش سه سال شد که همش با درد و زجر گذشت اسم این بیماری میاد تنم میلرزه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

خدا کنه،لطفا براش دعا کنید خیلی نگرانم

چشم عزیزم ♥️ نگران نباشین به مامان هم خاطرجمعی بدین

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

عزیزم‌ میشه جواب بدی،شما کسی از نزدیکاتون این بیماری رو داشته؟

بله عزیزم متاسفانه فوت شدن بیمار ما گرید ۳ بود‌ فقط هم ۳ سال عمر کرد یکسال بعد از درمان زمانیکه فکر میکردیم کاملا حالش خوب شده با اسکن هسته ای فهمیدیم متاستاز زده به استخوان بعد از یکسال باز زد به ریه و مغز و کلیه و کبد و دیگه تمام!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من خودم خیلی نگرانم ولی پیش مامانم همش میگم چیزی نیست زود خوب میشی

نه خودتم بی جهت نگران نباش خوب میشن