2777
2789

حالم خیلی بده ، دوستان هیچ وقت فک نمیکردم ی روز ب اینجا برسم ،ایندم تباه شد فک میکردم طلاق واس اونایی ک خیلی مشکل دارن ن ما ک عاشق هم بودیم اما خانوادش و خودش انقدر اذیتم کرد که دیگ تموم شد رابطمون  .....

توروخدا بهم کمک کنید کسی وکیل رایگان اینجا یا یک سایتی ک بشه سوال حقوقی بپزسم میدونه یا یک شماره ک مشاوره رایگان بده ، چون پول ندارم وکیل بگیرم نمیخام سرم کلاه بره منو طلاق بده بعد بره با کسی دیگ ازدواج کنه خوشش باشه و مهریمم نده 💔

توروخدا بگید چجور مهریمو ازش بگیرم 

اگ درخواست مهریع بدم و درخواست طلاق ندم تا اون اول بده میتونم مهزیه بگیرم اصن باید چیکار کرد چجور شما مهریتونو گرفتید ؟؟؟؟

یسوال اونایی که مهریشونو قسط بندی میکنن و از حقوق همسرشون هرماه قسطشو کم میکنن چجوره ؟؟؟؟

لطفا کسایی که اطلاع دارن جواب بدن فقط 

همین الان ببر مهریه و نفقت رو بزار اجرا تا اموالش بسته نتونه بزنه بنام اینو اون و بتونی بعنوان پیش قسط مهریت برداری هیچیم نگو بهش ک میخای چیکار کنی اتفاقا خیلیم گرم باش بگیر تا مهریه ب جریان بیوفته چقده مهرت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا باهم قهریم کجا برم چیکار کنم ۱۵۰ سکه

برو دفترخونه ای ک عقد کردی خدا کنه تا الان اموالشو ب نام اینو اون نزده باشه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هیچ راهی  برا‌ی ساختن نداری؟

بچه‌داری؟

من دقیقا مشکل شما رو داشتم . بخاطر خانواده همسرم جدا شدم اما برگشتم دوباره

زندگیمو اینبار با سیاست ‌پیش بردم از خانوادش دور شدیم

الان خیلی زندگی خوبی دارم

بنظرم بیشتر فکر کن

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

هیچ راهی برا‌ی ساختن نداری؟بچه‌داری؟من دقیقا مشکل شما رو داشتم . بخاطر خانواده همسرم جدا شدم اما بر ...

منم بخاطر خانوادش از هم جدا شدیم یعنی ممکنه برگردیم بهم 

خودش گفت دیگه هیچوقت نمیخوام برگردم به این زندگی 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

منم بخاطر خانوادش از هم جدا شدیم یعنی ممکنه برگردیم بهم خودش گفت دیگه هیچوقت نمیخوام برگردم به این ز ...

هیچی غیر ممکن نیست

زندگی من وحشتناک بود تو یکی از تاپیکام هم گفتم واقعا معجزه شد برام

همسرم وابسته خانوادش بود الان خیلی راحت و جدا از خانوادش داریم زندگی میکنیم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

یسوال دارم فقط همین

مهریه رو برو دفتر خدمات قضایی بزار اجرا 

استرداد جهیزیه هم بزن 

میتونی بگی من میخوام زندگی کنم ولی مهریمو بگیرم طلاق نخوام ولی اون خودش میاد طلاق میده مهریه هم قسط بندی میشه با توجه به شرایط و وضعش 

یه خونه وویه ماشین جز مسثنات دین هست و قاضی کاری بهش نداره اگه زیر صد متر باشه خونه 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋