2777
2789
عنوان

ترک های بارداریییییی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 52 پست
من روی شکم و پهلو هام دارم ولی بدم نمیاد و حساس نیستم بالاخره هر شیرینی ی سختی هم داره دیگه باید ماد ...

اخه باز شکم و وهلو طبیعیه ادم امادگیشو داره وقتی باردار میشه حتما ترک میخوره شکم ولی اخه دیگ کل پاهامو باسنم طبیعی نیس بنظرم

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم زیاد دارم سی کیلو کاهش وزن داشتم پوست کش میاد برا اونه من که دوستشون دارمتغییر همچینی بخاطر ب ...

اخه عکسای قبلمو میبینم غصه میخورم شوهرم میگ اون همه وقت اونجوری بودی حالا از این به بعد اینجوری باش دیگه بحاطر اینکه پدر مادر بشیم اینجوری شده از حساسیت نشون دادن صرف نظر کن ولی تو مخمه دیگه

انشالله که بشی ولی بدون ترک😂من دختر باردارم میگن دختر کلا بدن ادمو پوست ادمو بد میکنه واقعا همینطور ...

بیجا کرده هرکی گفته 

من دختر دارم دریغ از یه ترک روی شکمم یا جای دیگه 

ژنتون معیوبه

اخه باز شکم و وهلو طبیعیه ادم امادگیشو داره وقتی باردار میشه حتما ترک میخوره شکم ولی اخه دیگ کل پاها ...

اشکال نداره سعی کن چرب کنی خودتو که کمتر ترک بخوره احتمالا خودت لاغر و متوسطی که خیلی ترک ایجاد داره میشه بخاطر اضافه وزن

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
اخه عکسای قبلمو میبینم غصه میخورم شوهرم میگ اون همه وقت اونجوری بودی حالا از این به بعد اینجوری باش ...

چه شوهر خوب و بادرکی

بمونید براهم

اینقدر بعدش رژیم میگیری ورزش میکنی اندامت خوب میشه که ترک به چشما نمیاد

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بیجا کرده هرکی گفته من دختر دارم دریغ از یه ترک روی شکمم یا جای دیگه ژنتون معیوبه

عزیزم اروم باش😐😐😐

منظور این نبود که ادم همونجوری میمونه ولی کسایی ک دختر داشتن میگفتن تو بارداریشون پوستشون تغییر کرده از نظر رنگ و لک و اینا بعد دوباره به حالت اول برگشته ژنمون یکی نبوده معیوب باشه😐😐

بیجا کرده هرکی گفته من دختر دارم دریغ از یه ترک روی شکمم یا جای دیگه ژنتون معیوبه

ی مادر وقتی میخواد بچشو بغل بگیره همه چیو به جون میخره ترک بارداری که چیزی نیستش ،بله همه ژن ها شبیه هم نیستن و این نشونه معیوب بودن نیست

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
اشکال نداره سعی کن چرب کنی خودتو که کمتر ترک بخوره احتمالا خودت لاغر و متوسطی که خیلی ترک ایجاد داره ...

اره خودم لاغر و ظریف بودم یهو ۱۵ کیلو چاق شدم