2777
2789
عنوان

ترک های بارداریییییی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 52 پست
تا قرمزه باز با کرم و این حرفا شاید کمرنگ بشه ولی سفید که شد دیگه میمونه منم خیلی دارم جالب اینجاست ...

اره دیگ یهو ک چاق و لاغر بشی اینجوری میشه منم یادمه اونموقع ک پریود شده بودم ترک خوردم قسمت سینه و باسنم بعد اون دیه تو بارداری شذ 

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۶کیلو تا الان🥲من خیلی لاغر و ظریف بودم برا همین شاید خیلی ترک خوردم

هفته چندی ک ۱۶ کیلو چ.زیاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

۲۸🥲

رژیمبگیر 

بعدم ب لاغری نیستابخاطر پوستته ی عده ژنتیکشون همه ترک میخورن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

رژیمبگیر بعدم ب لاغری نیستابخاطر پوستته ی عده ژنتیکشون همه ترک میخورن

اخه الان دیه تو بارداری ک نمیشه رژیم گرفت فقط یه مقدار وعده هارو کمتر کردم ریزه خواری گذاشتم کنار

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

اخه الان دیه تو بارداری ک نمیشه رژیم گرفت فقط یه مقدار وعده هارو کمتر کردم ریزه خواری گذاشتم کنار

همینو میگن رژیم دیگه رژیم بارداری