2777
2789
عنوان

ترک های بارداریییییی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 52 پست
ی مادر وقتی میخواد بچشو بغل بگیره همه چیو به جون میخره ترک بارداری که چیزی نیستش ،بله همه ژن ها شبیه ...

ول کن عزیزم خداروشکر مغزمون معیوب نیس من فقط تاپیک زدم ببینم راهی برای بهتر شدن هست یا نه مث اینکه داره شر میشه😂

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

اره خودم لاغر و ظریف بودم یهو ۱۵ کیلو چاق شدم

پس بخاطر همونه که ترک خوردی اشکال نداره ترک های پا محو میشن بعد یکسال اینا ولی ترک های شکم چون برگ ترن مشخص تره

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بخاطر همونه که ترک خوردی اشکال نداره ترک های پا محو میشن بعد یکسال اینا ولی ترک های شکم چون برگ ت ...

عب نداره دیگه آدم همیشه یه شکل نمیمونه

عب نداره دیگه آدم همیشه یه شکل نمیمونه

اره خب منم ترک داشتم چه دوران مجردی که الان که دوسال از زایمانم میگذره ولی خب فقط واسه شکمم مشخصن بقیه جاها اصن کمرنگ شدن

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
اره خودم لاغر و ظریف بودم یهو ۱۵ کیلو چاق شدم

بعد ها اونقدراهم به چشم نمیاد من رو شکمم دو سه تا ترک داشتم وقتی قرمزه آدم وحشت میکنه ولی بعد که لاغر میشی اونقدرام به چشم نمیاد و ترسناک نیست😁 منم لاغر بود کلا ۱۸ کیلو اضافه کردم و بعد زایمان ۲۰ کیلو کم کردم الان بعد ده سال  دوسه تا خط خیلی نازک سفید مونده

اره خب منم ترک داشتم چه دوران مجردی که الان که دوسال از زایمانم میگذره ولی خب فقط واسه شکمم مشخصن بق ...

ععع اونجوری باشه باز خوبه

قرمز میمونه؟؟؟

نه سفید میشن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
انشالله که بشی ولی بدون ترک😂من دختر باردارم میگن دختر کلا بدن ادمو پوست ادمو بد میکنه واقعا همینطور ...

نه بابا من بچم پسر بود همه جام ترک خورد😂

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

تا قرمزه باز با کرم و این حرفا شاید کمرنگ بشه ولی سفید که شد دیگه میمونه منم خیلی دارم جالب اینجاست که مجردم فکر کنم به خاطر چاقی اینطور شد برای من 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐