2777
2789

من دوست دارم رشته های اش یکم چاق بشه ولی نمیشه 

میخام خوش رنگ بشه وسبز

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ قاشق آرد بریز لعاب دار میشه 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

برای لعاب دار شدنش باید دو قاشق بلغور گندم رو بخیسونی و از ابتدای پخت به اش اضافه کنی واسه رشته هم باید بذارین رشته خوب بپزه ....کمی بعد پخت اش رو سرو کنید که رشته ها بپوکه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من چن وقت پیش درست کردم توش شوید خشک ریختم خییییلی خوشمزه شد ازهمه آشام خوشمزه تر بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منطقه ما خود.رشته رو نمیزارن خیلی بپزه چون آش رشته یه ذره بمونه رشته ها کلفت تر هم میشن بعد برای لعابش یه ذره آرد میریزن یا یه کم رشته را حل میکنن میریزن بعد بعد هم آبکی میشه هم لعاب دار من خودم این مدلی خیلی دوست دارم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

برای سبز بودن و خوش رنگ بودنش

باید وقتی اب سرد رو گداشتی رو اجاق گاز همون موقع سبزی آش رو بریزی اینجوری سبز میمونه

اگر اب بجوشه و بعد سبزی اضافه کنی رنگش تیره و کدر میشه

برای لعابش هم به ازای یه بسته رشته باید یه قاشق سر پر آرد اضافه کنید.من آرد رو بهمراه زردچوبه و فلفل قاطی میکنم یکم آبجوش یا همون آب آش رو اضافه میکنم و حلش میکنم میریزم تو آش

اینجوری ارد و ادویه تو آش گوله نمیشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم