2777
2789

روغن و که ریختم گلوله شد یکم بعد برداشتم ریختم داخل الک صافش کردم دوباره تفت دادم میگم نکنه داغ بود خراب شده باشه یکمی به تلخی میزنه

همینجوری سفیدک میزنه روش

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شکرت زیاد بوده که روش سفیدک میبنده اردم زیاد تفت دادی یام که زیر شعله زیاد بوده تلخ شده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان خرابه؟ نخورم؟ باردارم هوس کرده بودم الآنم میترسم بخورم 🥲

نه خوبه خراب نشده تلخی اش زیاد نیس بخور نوش جان ولی دفعه دیگه چشم بده آرد زیاد تفت بدی زیر گاز کم کن تفت بده آرد به قهوه ای روشن بزنه زود روش شیره تو بریز قاطی کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عه منم حلوا درست کردم گذاشتم سرد بشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
نه آرد قنادی

ارد قنادی که به حلوا نمیزنن 

یا خیلی تفت دادی و صد در صد اینکه ارد قنادی بدرد نمیخوره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خراب نیس باید روغن زیاد باشه و خوب بزاری تفت بخوره در حدی که دیگه یه دست بشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀