2777
2789
عنوان

چرا روی حلوام اینجوری شده نکنه خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
نه آرد قنادی

آرد سه صفر بوده اونا واسه حلوا آردی زیاد خوب نیستن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

روغنت جامد نبوده؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شکرت زیاد بوده که روش سفیدک میبنده اردم زیاد تفت دادی یام که زیر شعله زیاد بوده تلخ شده

شهدشو تقریبا دوسوم ریختم شیرینیش اندازس انگار

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

الان خرابه؟ نخورم؟ باردارم هوس کرده بودم الآنم میترسم بخورم 🥲

ببین اردتو زیادی تفت دادی آردو درحدی تفت بده ک رنگش زرد رنگ بشه نه نسکافه ای من همیشه درست میکنم زیادتفت نمیدم با ارد برنج وارد نخودچی سرچ کن حلوای سه آرد توی گوگل خیلی خوشمزس 

🙁🙁🙁🙁

عزیزم اشکال ندارد خوشمزه شده شکر آب وابگلاب زغفران جدا نگذاشتی ی تو ی ظرف شیره جدا درست میکردی بعد میریختی روی آرد بخور اینو دفعه ای دیگه یاد گرفتی خوشمزه میشه من استاد کار خرابی بودم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین اردتو زیادی تفت دادی آردو درحدی تفت بده ک رنگش زرد رنگ بشه نه نسکافه ای من همیشه درست میکنم زیا ...

اتفاقا خسته شدم انقد تفت دادم ولی رنگش روشن میشه بدم میاد الآنم زیادی تیره شده دیگه دستم نیومده دقیقا کی باید شهد رو اضافه کنم

عزیزم اشکال ندارد خوشمزه شده شکر آب وابگلاب زغفران جدا نگذاشتی ی تو ی ظرف شیره جدا درست میکردی بعد م ...

اره شهد رو جدا درست کرده بودم یکمش مونده اونم خراب میکنم🤣

روش سفیدک میزنه

سفید آرد قناد اینجوری میشه اون آردها واسه گوش فیل این چیزها استفاده میشه 

اتفاقا خسته شدم انقد تفت دادم ولی رنگش روشن میشه بدم میاد الآنم زیادی تیره شده دیگه دستم نیومده دقیق ...

خب هرچی تفت بدی آردت میسوزه ویچیزسوخته بخصوص شما ک باردارین براتون خوب نیست وقتی آردا داغه لاید شهدو بریزی وتندتند بهم بزنی تا یکدست بشه