2777
2789

سطل هرکاری میکنی بو میگره

به ذهنم رسید یه دونه از اون سبد تفاله گیر پلاستیک کوچیکا بگیرم داخلش نایلون فریزر بذارم

و به جای سطل اشغال استفاده کنم

بنظرتون  فکر خوبیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر اشغالاتون کمه؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

سطل زباله کابینتی بخر چون کوچیکه و روزانه باید تخلیه کنی و بو نمیگیره اینجوری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من برای جهیزیه م دوتا سطل خریدم حتی از کارتن درنیوردم به حاش سطل اشغال ک به در کابینت وصل میشه خریدم هر شب هم خالیش میکنم هیچ وقت بو نمیگیره مهمونم ک میاد میذارمش تو کابینت 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
یعنی انقدر اشغالاتون کمه؟

هر روز  اشغال رو بندازیم بیرون 

اشعال های اشپرخونه پقلا پوست سیب زمینی پیاز ... می مونن بو میگرن

اشعال های خونه هم چون خشک ان و فقط کاغذ و خاکه داخل  سطل اشغال

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
عزیزم زباله خیس رو از خشک جدا نگه دارپوست تخم مرغ رو بزار تو کیسه بعد بنداز تو سطلسطل کوچیک استفاده ...

اره اینو برای زباله خیس میخوام

زباله خیس میندازی تو سطل ، سطل بو میگره

ولی یه سوراخ سوراخ باشه بنطرم کمتر بو بگیره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
هر روز اشغال رو بندازیم بیرون اشعال های اشپرخونه پقلا پوست سیب زمینی پیاز ... می مونن بو میگرناشعال ...

من سطلم تا به حال بو نگرفته. توش جدا میشه همیشه ۴ ۵ تا مامان باهم میندازم اگه سوراخ شذ پس نده به سطل . کوچیک بگیر  سریع هک تخلیه کن