2777
2789
عنوان

امروز سالگرد روزیه ک فهمیدم همسرم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 55 پست
@چوبی_سابقم سلام جانمیادته میگفتی ذهن خود به خود توی سالگرد این جور چیزها یاد اوری میکنه؟دقیق یادم ...

هست همچین چیزی؟ انقدر حالم بده ک انگار تو همون زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد درگیر میکنی خودتو ،،سالگرد خیانت همسر رو باید بمونه

حول هول نیمه شعبان پارسال بود بخاطر همون یادم مونده وگرن من امار تاریخا اصلا یادم نمیمونه

۱۱ سال

به نظرم همه زندگی ها همینطور شده

یا باید تحمل کرد و بمونی و بسوزی

یا جدا بشی

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
هست همچین چیزی؟ انقدر حالم بده ک انگار تو همون زمانم

اره 

منم دی ماه همین اتفاق برام تداعی شد

نشستم نوشتم  درد دل کنم اینجا تاپیکم رفت پر بازدید 

منم شوهرم بهم خیانت کرده بود پنج سال پیش اونم هم جنسی هم عاطفی نابود شدم

و هر سال انگار همون انقاق تکرار میشه

بخشیدم ولی فراموش نکردم

ببین وقتی یه اتفاق بد واست میافته هر سال ناخودآگاه همون موقع ها اون قضیه واست یادآوری میشه. این قضیه ...

شما منو ریپلای کردید؟

فک کنم باگ سایته میزنم روش نمیاد پیامتون🤔

https://t.me/OffShirley

کاش هیچوقت شما خیانت نبینید 😔

ببین من دیدم خیلی درد داره روزای اول انگار دورازجون مصیبت دیدین ولی خب چه میشه کرد یا باید ببخشی یا بزاریو بری دیگه نباید خودتو عذاب بدی من خیلی زجر کشیدم ولی دیگه اون روزا رو انداختم ته چاه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دیگه خیانت سالگرد و مه گرد و اینا رو تموم کنید سر جدتون

قراره تا ابد با خودتون بکشیدید

اااه باز میکنی سایت رو خیانت خیانت خیانت

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند