2777
2789

چند باری هست هروقت میرم دفتر معاون اموزشی دانشگاه هی میگه یه پسره خیلی خوبه خیلی اقاعه از تو خوشش میاد منم گفتم نه چند بار باز این دفعه خیلی اصرار کرد 

راستش یه بار دیدمش از ظاهرش خیلی خوشم نمیومد

خیلی سبزست و یکم لاغره، ولی معلوم بود ادم خوبیه اما خب تایپ ظاهریم نیست

خلاصه انقد این سری هم تعریف کرد ازش که دیگه ندونستم چی بگم به اون خانوم گفتم حالا بعدا صحبت میکنیم دوباره باهم،

به نظرتون چیکار کنم؟ یه شانس بدم به پسره حرف بزنیم باهم؟ اصلا نمیدونم چی بگم تاحالا دوست پسرم نداشتم

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

اره یه بار حرف بزنید ببین چجوریه ولی سنگین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂چرا به خودت نگفته...معاون آموزش دانشگاه زنه دیگه ایشالا؟

اره خانومه

خودش ترم اخر ارشده من ترم اخر کارشناسی اصلا نمیبینمش

اکه اصلا  ظاهرش رو نمی تونی تحمل کنی ناگه فقط تایپت نیست یه فرصت بهش بده

من یادمه یکی از خواستگارای پرو پا قرصم که سالها دنبالم بود

ادم خوبی بود ولی

نه اینکه ازش خوشم نیاد

ازش می ترسیدم

چاق و بشدت سبزه و کچل

می دیدمش دلم میریخت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره یه شانس بدهببین چقدر میخوادتتزندگی با مردی که زیبا نباشه و بخوادتت میگن که خیلی خوبه

اخه یه جاذبه ای هم باید باشه اول کار

بعد نمیدونم چی بگم بهش هم خجالت میکشم از معاون اموزشی

یه بار ببینش بنظرم.... بعدم لاغر بودن قابل تغییره عیب بزرگی نیست ویژگیای خوب و بد دیگشو ملاک قرار بد ...

کجا ببینمش؟ تو دانشگاه یا بیرون قرار بزاریم؟

اگه بعد ازش خوشم نیومد چی؟

اخه یه جاذبه ای هم باید باشه اول کار بعد نمیدونم چی بگم بهش هم خجالت میکشم از معاون اموزشی

بذار صحبت کنه ممکنه از اخلاقیات و خلق  خوش خوشت بیاد

نه بابا خجالت نداره قصدتون مگه ازدواج نیست!

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اکه اصلا ظاهرش رو نمی تونی تحمل کنی ناگه فقط تایپت نیست یه فرصت بهش بدهمن یادمه یکی از خواستگارای پ ...

نه این بنده خدا بد نیست قیافش فقط لاغره و پوستش تیرس