2777
2789
عنوان

طلا اومد پایین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 43 پست

امید به روزی که دولت بیوفته دست آدمای کار درست و خداترس

مردم ایران و کشور ایران بهترین نقطه دنیا میشه

مردم بصیرت داشته باشیم دست اصلاح طلبا رو از دولت و نظام قطع کنیم 

یکی از نتایج درخشانی که زود خودش رو نشون داد عزل زالوی خونخوار همتی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اومده پایین؟ من میخوام گوشواره بخرم برا سوراخ گوش دومم نمیدونم باید چقد جم کنم تا بخرم

۶۳۹۰

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
امید به روزی که دولت بیوفته دست آدمای کار درست و خداترسمردم ایران و کشور ایران بهترین نقطه دنیا میشه ...

👏👏👏👏👏👏👏

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

میخوام برم بخرم نمیدونم فعلا دست نگه دارم اصلاح میده تا 6100 یا نه

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
میخوام برم بخرم نمیدونم فعلا دست نگه دارم اصلاح میده تا 6100 یا نه

منم ۲۰۰ دارم دودلم ولی میگن الان برای خرید خوبه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،