2777
2789
عنوان

طلا اومد پایین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 43 پست

ان شاالله  قیمت همه چیز بیاد پایین مردم راحتترزندگی کنند😍😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک رو چقدر شاد شروع کردی ی مشت ناامید انرژی منفی خرابش کردن اگه طلای جهانی ثابت بمونه یا خیلی ...

ب احتمال زیاد تابستون خیلی گرون تر میشه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
منم ۲۰۰ دارم دودلم ولی میگن الان برای خرید خوبه

دو راهیه سختیه، من قبل از این 6 ماه اخیر خیلی خوب میتونستم این بازارو تحلیل کنم اما این 6 ماه و این افزایش قيمت کلا خیلی عجیب شده 🤕

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
ب احتمال زیاد تابستون خیلی گرون تر میشه

آره موقتی میاد پایین  من ۲۵ از سودم  ضرر کردم اما خوشحالم میاد پایین  چون کف بخرم بازم کلی سود داره برام خیلی بیشتر از این ضرر   ی عده میگن ۶  ی عده میگن ۵ ونیم  همش که به ایران مربوط نیست طلای جهانی به خاطر ترامپ اوکراین و غزه نواسانش زیاد شده  با ی خبر یهو کلی میریزه  

آره موقتی میاد پایین من ۲۵ از سودم ضرر کردم اما خوشحالم میاد پایین چون کف بخرم بازم کلی سود داره ...

غیر ممکنه زیر 6 تومن بیاد، کف کف اصلاحش 6100 هست 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
غیر ممکنه زیر 6 تومن بیاد، کف کف اصلاحش 6100 هست

امیدارم اما تحلیل کردن کف نهایی ۵ ونیم  اول ۶۱۰۰ بعد اگه اونو بشکنه میره ۵ونیم  کافیه اکراین سلح کنه ترامپ ی لبخند بزنه طلای جهانی بریزه  جهش فقط برای زمان جنگه     فعلا دنیا همه دور وایسادن رجز می‌خونن 

امیدارم اما تحلیل کردن کف نهایی ۵ ونیم اول ۶۱۰۰ بعد اگه اونو بشکنه میره ۵ونیم کافیه اکراین سلح کنه ...

إن شاء اللّه بریزه همه بتونن بخرن حتی خود ما قدرت خریدمون بالاتر میره، اما واقعا بعیده زیر بیاد

آره موقتی میاد پایین من ۲۵ از سودم ضرر کردم اما خوشحالم میاد پایین چون کف بخرم بازم کلی سود داره ...

خدا کنه ولی بعیده ۵/۵ نهایت همون ۶۱۰۰ بیاد پایین

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،