یکی از اقوام مادر شوهرم بعد از چند سال آمدن خونمون .چهار روز مهمون بودن و دست به سیاه سفید نمیزدن منم اصلا برام مهم نبود فقط دوست داشتم بهشون خوش بگذره .یه ماشین کرایه کردیم هرجا میخواستن میرفتم میگشتن خودشون مال یه شهر دیگه بودن اخرر کار هفتصدتومنم خرج کرایه شوند شد چهارروزم که بااینکه بچه م درس داشت درسشو رها کرده بودم فقط به مهمون میرسیدم همش هم خودم میپختم و میشستم اونا فقط دور گردش و تفریحشون بودن وقتی هم میخواستن برن غذا براشون پختم با خودشون بردن تازه مریضم بودن وقتی رفتن بچه هام مریض شدن چقدرم خرج دوا دکتر بچه هام کردم ..خلاصه ..من کار هنری انجام میدم بهم گفتن ما ازت میخریم منم چندتا رو اشانتیون دادم و کلی هم تخفیف دادم گفتن رفتیم خونه پولشو میدیم منم وقتی رفتن تماس گرفتم و گفتن شماره حساب بفرس منم فرستادم ولی پولی نزدن. حرفی هم نزدن تا امروز که روزه ام هیچی تو خونه نداریم هیچی هم پول نداریم دخترم کلی گریه و زاری که بریم مغازه منم گفتم بهتره یه پیام بهشون بدم شاید هزینه اون ستون بهم بدن پیام دادم گفتن شماره حساب بفرس بعد که فرستادم زنگ زدن به مادر شوهرم که عروست شعور نداره یه چی داده به ما هردقه داره زنگ میزنه پولشو میخواد ..منم زنگ زدم گفتم بین مادر شوهرم ومنو چرا خراب میکنید قرارمون این بود خلاصه مادر شوهرم سر این قهره بامن دیگه محلم نمیزاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقد بیشعور بودن خدا به سر شاهده من از مادر شوهرم آلو کره محلی ترشی میخرم در لحظه پولشو بهش کارت ب کارت میکنم تازه مادرشوهرم
مثلا بابای خودم شیر میخره یا نان برامون سریع پولشو میزنم چطور روشون میشه اینطوری
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
این درس عبرت بود برات هر درسی و هر تجربه ای بهایی داره یادت باشه دیگه به خاطر هیچ کس در محبت و احترام زیاده روی نکن فک میکنی میگن چه خانم خوبی گیریم بگن چی به تو میرسه جز خستگی و رهاشدن درس و مشق بچه ات تموم شدن پدلت پس همیشه به شرایط خودت نگاه کن کار نداشته باش مهمونت کیه
[QUOTE=373993566]چقد بیشعور بودن خدا به سر شاهده من از مادر شوهرم آلو کره محلی ترشی میخرم در لحظه پولشو بهش کارت ب کا ...[/QUOT حالا خوب فقط شوهرم طرف منو گرفت گفت اینا شعور ندارن خودت ناراحت نکن کاش اصلا راشون نداده بودم میشناسمشون چقدر بی شعورن اصلا دلشون نمیاد خرج کنند