2777
2789

خیلی پیش میاد نه فقط من بلکه هرکسی یک سوالی می‌پرسه.حتی نظرسنجی می‌کنه مدیر گروه.بعد سین میکنند جواب نمی‌دن.درکشون‌نمیکنم.دقیقا ورا؟مثلا روشن نمیشه یا یه مدل شاخ بازیه یا چی؟

امروز یه سوالی پرسیدم ،یه لطفی قراره بکنم خودشونم قبلاً گفتن...حالا گفتم فردا تو جلسه میخواید فلان کار رو انجام بدم؟سین کردن جواب ندادن...خب یک آره ممنون.یا نه ممنون چقدر زمان میبره؟بحثم اینه بفهمم چرا.

تو گروه مدرسه پسرم هم همینه.خدیر گلوش پاره میشه که آقا این هدیه رو موافقید برای جشن بچه ها؟خب یه نظره دیگه پولم میخواید بدید خب نظر بدید...یا هر موضوعی...یا معلم یه مطلبی می‌زاره یه تشکر نمیکنن.

خیلی متداوله.

چرا؟

علتش رو می‌خوام.علت واقعیش.

مثلا اگر خودتون سین میکنید و جواب نمی‌دید منتظری بقیه اول جواب بدن،بگید چرا؟یا اگر میدونید بقیه چرا اینجوری...

بحث اهمیت ندادنه 

توی گروه همکارام به مشت زن بیکارن از صبح تا شب چت الکی میکنن

واسه همین من هرگز شرکت نمیکنم 

چی بشه منم نظری یگم یا حرفی بزنم 

شاید اونا هم بی اهمیتن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی برام پیش اومده واقعا نمیدونم چرا اینطوری میکنن اگه فکر میکنن شاخ بازیه باید بگم خیلی هم حرکت چیپ و بی ادبانه ای هست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

داخل گروهی که ماهستیم همچین نیسن اگه سوال مخاطب داشته باشه حتما اون شخص جواب میده اگه کاری هم قرار باشه انجام بدن نظر میدن وتشکر میکنن

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا گروه کلاسی و در کل مدرسه پسر من انقدر یه عده حرف میزنن که از اول سال قفلش کردن کسی نمیتونه چیزی بگه

کارم داشته باشیم باید بریم پی وی نماینده کلاس

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من با اینکه خودم شاغلم ولی قبلا تو. گروه مدرسه پسرم جواب میدادم حتی مامانا در مورد مشق و. تکالیف  سوال داشتن میگفتم بعد دیدم اگه یه روز بچه خودم غایب باشه همونا که این همه جوابشونو میدادم به خودشون هیچ زحمتی نمیدن منم شدم مثل خودشون

بحث اهمیت ندادنه توی گروه همکارام به مشت زن بیکارن از صبح تا شب چت الکی میکننواسه همین من هرگز شرکت ...

نه آخه حرف الکی میزنن تو گروه خانمانه.در همون زمان اینور دارم یه سوال کاری میپرسم هیچ کس نظر نمی‌ده.مثلا یه مطلبی رو باید ارائه بدم.گفتم میخواید فردا ارایه بدم؟من که بلدم.واسه خودشونه.اونور طرف فک‌میزنه تو گروه خانمها اینور یه آره یا نه نمیگه.یه لایک و دیس لایک که دیگه ناشناسه کاری نداره.

می‌خوام فقط درک کنم چرا؟همین...چون نمیفهمم

نه آخه حرف الکی میزنن تو گروه خانمانه.در همون زمان اینور دارم یه سوال کاری میپرسم هیچ کس نظر نمی‌ده. ...

این موضوع به نظرم یه جور عدم احساس مسئولیت جمعی و گروهی است که باید فرهنگ سازی بشه تا درست شه.