2777
2789
عنوان

خواستگاری

176 بازدید | 21 پست

فردا قراره بزن با ۱خواستگارم حرف بزنممممممم.....خیلی زیاد استرس دارم‌ که همش حالت تهوع میگیرم اولین خواستگاریه که قراره بیرون از خونه باهاش رسمی حرف بزنم 

ن اون منو دیده ن من اونو پیشنهاد دیم به همدیگه توسط کسی 

استرس اینکه اگه من‌از اون‌خوشم بیاد اون ن...استرس اینکه از استرس اینکه تپق بزنم 

هوا اینجا خیلی سرده و من مشکلی که دارم تو سرما بدنم کبود میشه 

ناراحت این هستم دستام سیاه میشه تو سرما🙄🤧🤧🤧

شما هم این چیزا براتون مهمه یا فقط من اینطوری هستم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بجای گرم

رستورانی ،کافه ای،

بعد لولو ک نیست ک یه آدم عادیه یا خوشتون میاد از هم یا نمیاد دیگه استرس ب خودت نده

تپق زدن هم همچین چیزی عجیب و وحشتناکی نیست برای همه پیش میاد

هرچی بیشتر سخت بگیری هم بیشتر سخت میگذره هم بیشتر امکان تپق و سوتی هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه قراره تو محیط باز حرف بزنین؟؟استرس نگیر  دلشم بخواد ،خودتم دست کم نگیر سریع هم نرین سر اصل مطلب معیارا و خواسته هاتونو بگید کلا حرف بزنید ببین طرز حرف زدنش اخلاقش تو دیدار اول چبه

کاربر آقا هستم
درکت میکنم‌ ‌‌ میدونم میترسی کم‌نیاری مثلان پسره بگه خوشم‌نیوندی

اره دقیقا 

چون آشنا هم هستن سختر میشه 

از یه طرف استرس حرف زدن و این چیزا رو دارم از طرف دیگه اینکه مورد قبول‌ش‌ قرار نگیرم

به شدت اعتماد به نفسم‌ پایینه

مگه قراره تو محیط باز حرف بزنین؟؟استرس نگیر دلشم بخواد ،خودتم دست کم نگیر سریع هم نرین سر اصل مطلب ...

اره چون تو شهر ما کافه  این چیزا نیست‌ حدود نیم ساعت فاصله داره با ما کافه 

قرص پرانول 20یا40 بخور همه این استرسا و تپش قلبا اوکی میشهمن خودم استرس اجتماعیم رو باهمین قرص درمان ...

ن بابا پرانول برای تپش قلبه

من خودم نصف ی سرترالین میخورم ز استرس دنیا میشم فارغ🤣

چون کم میخورم و در شرایط اضطراری ن عوارض داره ن ضرر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=373990781]اره دقیقا  چون آشنا هم هستن سختر میشه  از یه طرف استرس حرف زدن و این چیزا رو دارم از طرف ...[/QUOTEنگران نباش مگه خودشون خیلی خوشکلن   و هنه دخترا همینن یکی از یکی دیگه خوشکلتر نیست همه عیب دارم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید