2777
2789

بیاید یه ذره بگید دلم خنک شه،دلم گرفت

منم یکی که مامانم مسخره کرد و اومد سرمون رو میگم،مامانم خیلی سطحی یه حرفی رو زد اصلا منظور خاصی نداشت ولی سر من و خواهرم اومد

مسخره نه ولی خیلیا بودن مارو اذیت کردن یا نفرین ناحق کردن بخودشون برگشت

مثلا یکی گفت دستت بشکنه دست خودش شکست

یکی گفت لال شی خودش موقع مردن لال مرد

یکی از تصادف ما خوشحال شد خودش تصادف کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تصادف کرده بودم فکم شکسته بود جراحی کردن کلی بخیه روی صورتم داشتم 

دختر عمه م مسخره کرد خیلیم هم با لحن بعدی گفت منم اصلا نفرینش نکردم گفتم بی عقله ولش کن

هفته بعد خونشون آتیش گرفت صورت و بدنش خیلی وحشدناک سوخت

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

⭕️یکی که قد کوتاها رو مسخره میکرد الان عروسش قدش خیلی کوتاهه

⭕️یکی که اونایی رو که روی پنجه پاشون راه میرن رو مسخره میکرد الان پسر خودش همون مدلی راه میره 

⭕️یکی که یه ادم خیانت کار رو قضاوت کرد الان خودش به همسرش خیانت میکنه 

⭕️یکی که آدمهای شلخته رو قضاوت و مسخره میکرد الان خودش افسردگی گرفته و شلخته و بی انظباط شده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

من دماغم کپی‌ عملیا بود مو نمیزد همه هم حسودی میکردن واقعا..

بعد من یه بار توی مدرسه افتادم زمین بینیم شکست یکی از همکلاسی هام اون موقه کلاااا کارش شده بود مسخره کردن من می‌گفت هلو به لولو شدی فلانی دیگه داف نیستی خوکی خدا شاهده با هر حرفش انگاری‌ منو پاره پوره می‌کرد 

تابستون گفتن تصادف کرده کللی صورتش زخم شده گوشت اضافه آورده 

الان من دلم نمیاد بهش چیزی بگم یا تلافی کنم و مسخره کنم ولی دلم خنک شد

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

ما یکی از فامیلای دورمون خواهرمو مسخره کرده که پشت کنکور مونده بود البته الان پزشکی قبول شده ولی همش بهش میگه تو کجا کنکورتو خوب دادی به منم میخنده،امیدوارم سر پسرشم بیاد