2777
2789
عنوان

زن همسایه

367 بازدید | 17 پست

من و شوهرم همسن هستیم زن همسایه مون که عروسعمه ام هم میشه دوسال از ما بزرگتره ، خیلی اسرار داره که شناسنامه شو اشتباه گرفتن و شاید از من کوچک تر هم باشه!

یهبار باهم رفته بودیم بچه ها رو از مدرسه بیاریم من گوشیمو نبرده بودم گوشیشو گرفتم به شوهرم زنگ زدم از اون موقع هی به شوهرم زنگ میزد که از مغازه واسه ما خوراکی بیار و باهم حساب کتاب داشتن و اصلا شوهرم به من چیزی نمی گفت سختم میشد که یه وقتایی تو کوچه من از زبون اون زن میشنیدم شوهرم واسشون فلان کارو کرده و زن هم میدونست چطوری منو حرس بده تا جایی ادامه پیدا کرد که منو شوهرم باهم چند بار دعوامون شد .

یه مدت گذشت معمولی بودیم در حد یه سلام و علیک خوب بودیم باهم ولی چند ماهی بود دیگه ما سلام می کردیم جواب نمیدادن نه زن نه شوهرش بچه هاشونم به ما میرسیدن اخم می کردن.

حال دیروز منو دید رفت داخل در و بست تا من رفتم داخل اون آمد رفتولی جدیدا شوهرمو میبینه سلام می کنه شوهرمم جوابشو داده خیلی ناراحتم دوباره شروع شد

چی بگم به شوهرم دعوامون نشه ولی اعتراضی بکنم که تاثیر داشته باشه ؟ 

دلم میخواست شوهرم پشتم بود محلش نمیداد اگه با هر دومون خوب بود یا کرم نمیریخت مشکلی نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از خودت بوده باید شماره رو پاک میکردی یا همون اول که تماس گرفت بش میگفتی لطفا با همسرم تماس نگیر اگه خرید دارین حضوری برین خرید کنین و تموم میشد. الانم به همسرت بگو دوسندارم تلفنشو جواب میدی خرید دارن حضوری بیان 

من هرچی تودلم باشه به شوهرم میگم چه خوشش بیادچه بدش بیاد.

خب من بگم بدجوری دعوامون میشه دیگه بدتر از اینکه خواهر شوهرم جاریشه خیلی با هم ریختن رو هم من اگه چیزی بگم شوهرم به خواهرش میگه باهم بر علیه من میشن که تو شکاکی

هرجا شوهر پشت زن نبود ،زن طفلی همیشه عذاب کشید. همسرت چون پشتت نیست .کاش میشد ازون همسایگی می‌رفتید

نمیشه خونه رو خریدیم ، واقعا من خیلی عذاب می کشم مادرم ندارم که باهاش درد و دل کنم راهنمایی بگیرم ، خواهر شوهرمم همسایه ما دوتا میشه ولی پشت اونه چون خیلی دوست نداشت ما بیایم همسایشون بشیم ولی ما مجبور بودیم با پولی که داشتیم همین خونه رو تونستیم بخریم وگرنه خرج میشد

ببین عزیزم از نوع برخورد مشخصه که زیادی به شوهرت گیر دادی و اون الان فک میکنه تو بهش شک داری بخاطر همین باهات مقابله میکنه حای اینکه پشتت باشه 

بهتره دیگه ایرادی نگیری از شوهرت 

ولی غیر مستقیم شروع کنی به گقتن ایراد رفتار اون خانم 

مثلا وقتی به شوهرت سلام کرد بگو چه جالب به تو سلام میکنه و به من نه و دیگه ادامه نده 

یا موقعیت مناسب از رفتار شوهر و بچه ااش بگو 

یا بگو چرا منو میبینه روشو بر می‌گردونه 

کلی بخوام بگم هیچ ایرادی از شوهرت نگیر ولی در فواصل معین از اون خانم و رفتار نادرستش بگو 

کم کم شوهرت به نفع شما عکس‌العمل نشون میده

اشتباه از خودت بوده باید شماره رو پاک میکردی یا همون اول که تماس گرفت بش میگفتی لطفا با همسرم تماس ن ...

شوهرم یواشکی اینکارا رو می کرد جلو من تماس نمی گرفت میدونست کی سرکاره؟

دلم میخواد این زن از چشمش بیفته چکار کنم

شماهم بردار به شوهر اون پیام بده اون زنه رو حرص بده..بگو برامون فلان چیز رو بخر😁

واقعا من نمیتونم اینکارو کنم بعدم اون شوهرش سفت و سخت پشت زنشه مثلا اگه کسی به زنش سلام نکنه تلافیشو در میاره