2777
2789

من از قبل به کسایی که توی نی نی سایت ازم سوال می‌پرسیدند جواب میدادم و بعضیا میگفتن حتما ی کانال تلگرام بزنم برای راهنمایی ، برای همین تصمیم گرفتم توی اینستاگرام فعالیت کنم ‌. و چون خودم ورودی امسال هستم واقعا اطلاعاتم راجع به فرهنگیان خوبه پس اگه سوالی داشتید حتما میتونید ازم بپرسید هر جا خواستید و من راهنماییتون میکنم و همچنین خیلی ممنون میشم پیجمو فالو کنید اگه اینستاگرام دارید💕

این آیدی منه 

twin_moshaver

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم کسی که رشته اش ریاضی بوده میتونه معلم استثنایی بشه؟

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

عزیزم کسی که رشته اش ریاضی بوده میتونه معلم استثنایی بشه؟

اره عزیزم . اما بستگی داره که اون سالی که کنکور میده ظرفیت داده باشن یا نه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم . اما بستگی داره که اون سالی که کنکور میده ظرفیت داده باشن یا نه

ممنونم عزیزم

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

ممنونم عزیزم

خواهش عزیزم 

سلام🌱 برای داشتن تراز ۸۰۰۰ حداقل باید چه درصدایی داشته باشیم؟  رشته‌م انسانیه ؛ من تازه شروع کردم و خیلییی کندخوانم جوری که بعد از ۲ ماه فقط جامعه دهم و روانشناسی رو تموم کرد😭

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂

سلام🌱 برای داشتن تراز ۸۰۰۰ حداقل باید چه درصدایی داشته باشیم؟ رشته‌م انسانیه ؛ من تازه شروع کردم و ...

سلام عزیزم . 🌸

مهارت تست زنیت رو ببر بالا ، باید روی کند خوانی هم کار کنی ، میتونی اول روزنامه وارد بخونی بعد تست کار کنی  و چون بعد از تست متوجه میشی که قسمت های مهمه دوباره میری کتاب رو می‌خونی اما با جزییات و توجه به نکات . 

تراز فرق می‌کنه سال به سال بستگی داره به رقبا و سختی سوالات .

اما مشکلی نیست میتونی به ۸۰۰۰ برسی 

الان نهایی ها خیلی مهمه چون 50 درصد تاثیر داره و مصاحبه هم اگه نکاتو بدونی میتونی تراز بالایی بدست بیاری .

من دوستم امسال تراز دعوت به مصاحبه اش 7444 شد ، تراز مصاحبه اش 10200.

استمرار خیلی مهمه 

سلام عزیزم . 🌸مهارت تست زنیت رو ببر بالا ، باید روی کند خوانی هم کار کنی ، میتونی اول روزنامه وارد ...

ممنونم عزیزم🫂😍

انشالله که سال بعد یه نفس راحت میکشم :>

ممنونم عزیزم🫂😍انشالله که سال بعد یه نفس راحت میکشم :>

زنده باشید 💗

ان شا الله عزیزم 😍

زنده باشید 💗ان شا الله عزیزم 😍

🫂♥️

اگه ریاضی رو حذف کنم یا نهایت ۵ درصد بزنم ، اما روان و جامعه بالای ۵۰ ؛  فلسفه منطق رو فیلمای استاد جواهری رو ببینم میتونم ۲۵ درصد بزنم بنظرت ؟ فسلفه منطق خیلی سخته...

عربی و فنون رو هم با حرف آخر میخونم و احتمالا ۴۰ بزنم

تاریخ و جغرافی هم دیگه خیلی تلاش کنم با این کندخوانیم نهااایت ۴۰ شایدم ۳۵ درصد؟ ؛<

اقتصاد هم پویا بهشتی رو دارم باهاش پیش میرم

میمونه دروس اختصاصی فرهنگیان که نمیدونم چه منابعی خوبه براش :> خود همون ۳ فصل رو از رو جزوه‌ی استاد قرائتی و چند تا درس دینی رو از کتاب میکرو طلایی گاج بخونم خوبه؟ + جزوه تعلیم و تربیت اسلامی و هوش استعداد از کنکور سلام؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم مشاورمم هیچ کمکی نمیکنه ، سوال میپرسمم میگه بعدا میگم

🫂♥️اگه ریاضی رو حذف کنم یا نهایت ۵ درصد بزنم ، اما روان و جامعه بالای ۵۰ ؛ فلسفه منطق رو فیلمای اس ...

عزیزم توی خصوصی برات آیدی ایتام رو می‌فرستم .🌸

چون نمیشه تایپ کرد طولانی میشه ، ویس میگیرم که کامل همش رو برات توضیح بدم خصوصا کنکور اختصاصی فرهنگیانه خودم تراز 10416 گرفتم ( هوش ۶۵ تعلیم تربیت ۸۴ ، ابحیمم هوش ۷۰ تعلیم تربیت ۸۸ )

عزیزم توی خصوصی برات آیدی ایتام رو می‌فرستم .🌸چون نمیشه تایپ کرد طولانی میشه ، ویس میگیرم که کامل ه ...

مرسیی😭♥️