2777
2789
عنوان

ی مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده کسی اگه تجربه داره کمک کنه لطفا توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 104 پست

باورت میشه یه بار صدای باز شدن در رو شنیدم بسته شدنش و شنیدم ..همسرم و صدا کردم گفتم چه زود اومدی تو اتاق دید به پذیرایی نداره دیدم صداش نیومد رفتم تو پذیرایی دیدم کسی نیست...

گوشیتو بذار وویس بگیره شب بذارش رو حالت پرواز که باتریت نره حافظه هم چک کن خالی باشه یه مقدار مناسبی ...

فک نکنم بتونه صدایی ضبط کنه ینی آنقدر کمه ک رو گوشی نمیوفته

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل خواب ۳ تا آیت الکرسی بخوان تو روز هم قرآن بخوان باصدایی که تو خونه شنیده بشه     فکر نکنم دزد باشه     این حست طبیعیه و بعد ی مدت مداومت به قرآن تموم میشه   قبل رابطه بسم الله الرحمن الرحیم  بگو بعدشم سعی کن زود غسل کنی   

به نظرم اول باید چک کنی نکنه واقعی باشه .دوربین نصب کنید جلوی درتون .بعدم هرشب قبل خواب وضو بگیر قرآ ...

اگه واقعیه چرا همش من می‌شنوم چرا اصلا فقط وقتی می‌شنوم ک تو حالت خواب و بیداریم نه بیداری کامل 

ولی بعدش ک می‌شنوم و بیدار میشم خیلی واقعی میاد 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اگه واقعیه چرا همش من می‌شنوم چرا اصلا فقط وقتی می‌شنوم ک تو حالت خواب و بیداریم نه بیداری کامل ولی ...

نمیدونم ولی ۱درصد شاید واقعی باشه .شاید شما خوابت سبک تره 

تو خواب میشنوی چون اون تایم خوابی معمولا .بازم نمیدونم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باورت میشه یه بار صدای باز شدن در رو شنیدم بسته شدنش و شنیدم ..همسرم و صدا کردم گفتم چه زود اومدی تو ...

خیلی وحشتناکه

دفه های اول گفتم توهم زدم 

پسرم مریض بود پیش خودم خوابوندم همسرم تو حال 

صبح فک کردم رفت صدای چرخنده شدن کلید تو در اومدم دعوا کنم ک چرا نمیزاری بخوابم دیدم بنده خدا خوابیده 

دیشبم چند بار پشت سر هم تکرار شد صلحم همینطور 

عزیزم ترس داری ترس افتاد تو وجودت

خیلی زیاد 

صبح بازم تکرار شد 

خیلی واقعی گفتم این دیگه همسرمه حتما از سر کار برگشته تعطیل بوده منتظر موندم بیاد جرئت نمی‌کردم حتی صداش کنم دیدم خبری نشد بلند شدم همه جارو گشتم 

شب بلند شدم برا سحری جرئت نمی‌کردم تو آینه خودمو نگا کنم فقط صلوات می‌فرستادم و هی میگفتم چیزی نیست

چقد ترسناک

من خیلی وقتها چندین ساله حس میکنم بارها و بارها کسی کنارمه ...با همسرم قهر بودم رو تخت رو به دیوار کردم خودمو زدم به خواب همسرم آروم اومد تو اتاق پاشو گذاشت رو تخت تشک رفت داخل داد زدم گفتم بغلم نکنی هااا برو بیرون....

شوهرم از تو پذیرایی داد زد حالا کی خواست بغلت کنه....

به جان بچم دروغ نمیگم