2777
2789
عنوان

ی مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده کسی اگه تجربه داره کمک کنه لطفا توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 104 پست
خیلی زیاد صبح بازم تکرار شد خیلی واقعی گفتم این دیگه همسرمه حتما از سر کار برگشته تعطیل بوده منتظر م ...

عزیزم ایت الکرسی تو خونه پخش کن زیاد یمدت ادامه بده ایشالا که چیزی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد وحشت کردم از این تاپیک و کامنتایی که خانوما گذاشتن و پیشنهاداتشون مثل فلز و سنجاق قفلی و نمک نشو ...

من ابدا اعتقاد نداشتم 

اصلا فک میکردم اونا تو دنیای خودشون ما هم تو دنیای خودمون 

ولی دیشبم این اومد تو ذهنم آخه کلید قفل فلزه میگن جنا از فلز میترسم اخه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
خیلی وحشتناکه دفه های اول گفتم توهم زدم پسرم مریض بود پیش خودم خوابوندم همسرم تو حال صبح فک کردم رفت ...

کلیدو بنداز پشت در وقتی خونه ای بذار از اینکه کسی میاد یا می‌تونه بیاد تو خونه خیالت راحت باشه

کلیدو بنداز پشت در وقتی خونه ای بذار از اینکه کسی میاد یا می‌تونه بیاد تو خونه خیالت راحت باشه

نمیشه در ی جویه ک کلید فقط از بیرون میخوره از داخل ی اهرم داره میچرخونیس قفل میشه کلید نمیخوره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من خیلی وقتها چندین ساله حس میکنم بارها و بارها کسی کنارمه ...با همسرم قهر بودم رو تخت رو به دیوار ک ...

یااااا جد ساداتتتت 🤐🤐🤐من همچین چیزی ببینم سکته میکنم کههه

استرس زیاد نداری؟؟اخبار بد پیگیری نمیکنی؟؟

نه اصلا مخصوصا این روزا در آروم ترین حالت ممکنم

من ابدا اعتقاد نداشتم اصلا فک میکردم اونا تو دنیای خودشون ما هم تو دنیای خودمون ولی دیشبم این اومد ت ...

اره واقعا این حقیقته نمیتونن به فلز دست بزنن  نگران نباش یه دکتر برا وزوز گوشت برو .شاید داری تو ذهنت تلقین میکنی 

به نظرم یه دکتر برو شاید یه مدل وسواس فکریهآدمو اذیت میکنه و مثل خوره میفته به جونت

اصلا نمی‌دونم واقعیه یا توهمه اینه داره اذتم میکنه