2777
2789
عنوان

ی مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده کسی اگه تجربه داره کمک کنه لطفا توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 104 پست
متوجه نشدم

ببین ما تو ساختمون ۴طبقه زندگی میکنیم سه تا فامیل هستن ما غریبه بشدت آدمای مومنی هستن 

بعد کنار در واحد ی در فلزی هست ک همیشه قفله ینی از پله امکان نداره بتونی بیای جلوی واحد ما باید حتما از آسانسور بیای صدای آسانسور هم بلنده کامل شنیده میشه صدای آسانسور نمیاد فقط چرخوندن کلیدو می‌شنوم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اخیرا ی عروس خانومی وارد خونمون شده ک من بشدت باهاش مقایسه میشم و مورد تعریف و تمجید قرار می‌گیرم نم ...

همونه چشم و نظر دنبالته. قرانی ایه ایی چیزی گردنت بنداز

هر روز دعای چشم زخم بخون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی خونه مادرت میری طبقه بالا میخوابی یعنی تنها توی اتاق میخوابی؟؟؟ سعی کن تنها نخوابی نگا میدون ...

ممنون عزیز دلم همین الآنم که تعریف کردم چند بار بسم الله گفتم دروغ چرا میترسم ولی فقط عادی شده شوک نمیشم...چشم حتما این کارو میکنم من که از خدامه راحت شم🌹💗

خوب چند شب برو تو   هال بخواب 

برقشو روشن بزار 

ویا وقتی صداشو شنیدی زود پاشو برو بیرون ببین چه خبره

جن ها  نیاز به باز  وبسته کردن در  ندارند  همنطوری میتونند وارد بشن

حدود یک ماه پیش ی غم خیلی خیلی شدید داشتم جوری ک نمی‌تونستم حتی از جام پاشم ولی کم کم بلند شدم و گفت ...

شبا آیت الکرسی بخون قبل خواب

منم این تجربه رو داشتم فکر میکردم کسایی از پله ها دارن میان بالا ولی همش خواب بود

برا شما هم خوابه نگران نباش

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

موقع خواب حتما حمد و سوره بخون

هميشه بسم الله بگو

يه چيزي بذار پشت در تا خيالت راحت باشه كه كسي نميتونه بياد داخل و راحت بخواب

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خوب چند شب برو تو هال بخواب برقشو روشن بزار ویا وقتی صداشو شنیدی زود پاشو برو بیرون ببین چه خبرهجن ...

ایول حرف درستیه ها 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
سلام عزیزم از دیروز خیلی کنجکاوم .اوضاع خوبه؟ دوباره صدایی چیزی نشنیدی؟

سلام 

راستش ب گفته ی دوستان سوره ی بقره خونه پخش کردم و این الکرسی خیلی خوندم ی سنجاق قفلی هم ب بالشم وصل کردم 

همسرمم گفت هر ساعت از شبانه روز شنیدی سریع بیدارم کن برم درو نگاه کنم 

شب بعدش هم خیلی ترسیدم ولی صدایی نشنیدم دیگه 

نمی‌دونم بر اساس منطقم توهم زدم 

ی کاربری اینجا حرف جالبی زد گفت جن ب قفل در چیکار داره اگه بخواد میاد تو دیگه🤣این جمله آرومم کرد درصد دزد اومدن هم ب خونمون کاملا صفره

پس خداروشکر حالا مام دیگه با خیال راحت میخوابیم😂

🤣فدات