2777
2789

سلام خانما من دیروز و پریروز روژه گرفتم اما نمیدونستم بعد اذان نباید چیزی بخوری

مثلا ادان صبخ که ۵:۸ بود من ۵:۲۳ دقیقه اینا بحساب خودم سحری خوردم شنبع هم یه واکسنم مونده بود اونو زدم روزه مو باطل میکنه واکسن؟

اولین باره روژه میگرفتم و نمیدونم باید چکار کنم الان این روزه ها قبوله؟ امروژم بعد اذان صبح خوردم خودم شک‌کردم گفتم نکنه نشه اومدم جستجو کردم فکر کنم نمیشه نظری دارین؟ چون من تا امروز نمیدونستم

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

واکسن که فکر نکنم از باطل کننده ها به حساب بیاد ولی برای اینکه ساعت اذان رو نمیدونستی و چیزی خوردی نمی‌دونم  ۰۵۱۳۲۰۲۰ شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مطهر امام رضا علیه السلام زنگ بزن بپرس 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه كفر كه نكردي جبران ميشه

اونايي كه بعد اذان خوردي بعدا قضاشو بگير

اوني كه شك داري كي خوردي درسته ولش كن

واكسن هم خوراكي و تقويتي نيست و بايد ميزدي و مشكلي نداره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .