2777
2789
عنوان

سرگیجهههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست

شنوایی سنجی رفتید؟ وزوز ندارید توی گوشتون؟ ممکنه افت شنوایی داشته باشید یا از مایع گوش میانی تون باشه. منم این مشکلو داشتم ام ار ای هم دادم نهایتا با یه نوع سمعک خاص مشکلم حل شد. ولی من سرگیجه نداشتم. وزوز و سنگینی یه طرفه گوش داشتم. دکتر میگفت بعضی ها ممکنه به دلیل افت شنوایی سرگیجه هم داشته باشن. ایشالا زود خوب شید

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهر ه ی گردن ! نوار گوش دادم هم همونجا هم دکتره بهم گفت گوش چپ م مشکل داره میگم یه چیزی گفت الان ...

ببین سرگیجه یه علامته نه یک بیماری

شما هیچ مشکلی اگر نداری به منشاء روحی برمیگرده

بله مهره ی گردن میتونه سرگیجه ایجاد کنه

شبا زیر سر بالش میذاری؟

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

منم سرگیجه شدید داشتم رفتم دکتر گوش و حلق و بینی 

یه قطره داد خوب شدم گفت اگه بازم درد گرفت بیا نوار بگیر که درد نگرفت چند سال پیش بود

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
 شنوایی سنجی رفتید؟ وزوز ندارید توی گوشتون؟ ممکنه افت شنوایی داشته باشید یا از مایع گوش میانی ت ...

سمعک !!!؟

من افت شنوایی ای متوجه نمیشم ولی میترسم منجر بهش بشه

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

من برم مهمونم اومد

ستاره خاموش جان میشه بیشتر راهنمایی ام کنید ممنون میشم

مشکل روحی هم ندارم به هیچ وجه 

ببین سرگیجه یه علامته نه یک بیماری شما هیچ مشکلی اگر نداری به منشاء روحی برمیگرده بله مهره ی گردن ...

بله بالشت میزارم ، 

خودم فکر میکردم از بیخوابی های شیردهی هست ، ولی خب پسرم الان هجده ماهشه ، ینی باید از خیلی قبلتر میبود اگه از بیخوابی میخواست باشه 

آزمایشاتمم خوب خوب بود 

میخوام برم تهران دکتر ، ولی واقعا نمی دونم چ تخصصی باشه بهتره 

مایع داخلی گوشت هست یکسری کریستال های ریز هستن واسه ی حفظ تعادل اصلا مهم نیست ولی ممکنه بارها پیش ...

are manam dagigan hamin bodam

bad 2 hafte khob shodam vali ta chand mah badesh kheyliiii riz khodeshoneshon mide

الهی...گاهی...نگاهی😍
من برم مهمونم اومد ستاره خاموش جان میشه بیشتر راهنمایی ام کنید ممنون میشم مشکل روحی هم ندارم ...

نه مشکل روحی مثلا ناراحتی یا فشار عصبی یا استرس

شما سی تی اسکن یا ام آر آی دادین؟ البته نباید حامله باشی

اما اکر گوش چپ مشکل داره پس باید دقیق معاینه شه... لغت انگلیسی رو بگو چی بهت گفت دکتر؟

are manam dagigan hamin bodam bad 2 hafte khob shodam vali ta chand mah badesh kheyliiii riz kho ...

درسته بارها پیش میاد

جای نگرانی نیست، فقط یکسری دستور اعمل رو رعایت کنین که گوش به آرامش برگرده