2777
2789
عنوان

سرگیجهههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست
سمعک !!!؟ من افت شنوایی ای متوجه نمیشم ولی میترسم منجر بهش بشه

تا شنوایی سنجی ندید مشخص نمیشه. یه جای مطمئن هم برید چون خیلی شنوایی سنجیا کارشون خیلی دقیق نیس. من رفتم شنوایی سنجی سروش. بلوار کریم خان هست. تهران. زیر نظر متخصصه. دکتر براتی. بعضی فرکانس های شنوایی مشخص نمیشه افت شنواییون بدون انجام شنوایی شنجی. اون سمعکه واقعا مشکل منو حل کرد. شش ماه استفاده کردم دیگه حل شد مشکلم استفاده دیگه نمیکنم. توی محیط های شلوغ دکتر گفت استفاده کن.

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
نه مشکل روحی مثلا ناراحتی یا فشار عصبی یا استرس شما سی تی اسکن یا ام آر آی دادین؟ البته نباید حامله ...

مرسی عزیزم راهنمایی کردید

الان برمیگردم دقیقتر میخونم چیا گفتید 

اون کلمه هم تو نت میزنم ببینم پیدا می کنم من از دکتر پرسیدم ک ینی چی ، گفت ینی خراش در گوش میانی ، همچین چیزی

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکل روحی مثلا ناراحتی یا فشار عصبی یا استرس شما سی تی اسکن یا ام آر آی دادین؟ البته نباید حامله ...

استرس کاری ممکنه داشته باشم ، ولی می دونم روزهایی ک کمتر یا بدون استرس بوده ام هم این سرگیجه رو داشتم ، مثلا دیشب توی خونه مون گرفتم ک خب از صبحش و حتی یکی دو روزش پیشش استرس کاری اصلا نداشتم 

اون کلمه هم ک گفتم فکر میکنم " منیر " بود

قرص یا دارویه خاصی مصرف نمیکنین که عوارضش سرگیجه باشه..من هروقت قرص مترونیدازول میخورم سرگیجه شدید م ...

مرسی عزیزم از نظرتون ولی نه در حال حاضر 

درسته بارها پیش میاد جای نگرانی نیست، فقط یکسری دستور اعمل رو رعایت کنین که گوش به آرامش برگرده

اگر برگشتید ممنون میشم بازم راهنمایی کنید 

تا شنوایی سنجی ندید مشخص نمیشه. یه جای مطمئن هم برید چون خیلی شنوایی سنجیا کارشون خیلی دقیق نیس. من ...

ینی سمعک زدید و سرگیجه هاتون مرتفع شد ؟

فقط نوار گوش دادید ؟

داروی خاصی نداد بهتون دکتر ؟

و یا اینکه خیلیا رو دیدم ک سرگیجه های بد داشتند و درمان قطعی نشدند واقعا ناراحت و ناامید کننده است ، حتی منو میترسونه بیشتر پیگیر بشم !!!

ینی سمعک زدید و سرگیجه هاتون مرتفع شد ؟ فقط نوار گوش دادید ؟ داروی خاصی نداد بهتون دکتر ؟

من گفتم که سرگیجه نداشتم. سنگینی گوش و وزوز داشتم ولی دکتر میگفت بعضی ها بخاطر افت شنوایی ممکنه سرگیجه هم داشته باشن. فرستادم ام آر آی که خیالش راحت شه طومور روی عصب شنوایی نباشه. بعد سمعک تجوریز کرد. شما هم یه بورد تخصصی گوش برید. ضرر نداره. و حتما یه شنوایی سنجی.

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
من گفتم که سرگیجه نداشتم. سنگینی گوش و وزوز داشتم ولی دکتر میگفت بعضی ها بخاطر افت شنوایی ممکنه سرگی ...

آهان ممنوووون عزیزم حتما میرم 

من متخصص گوش حلق بینی رفتم و بعدش منو فرستاد شنوایی سنجی ک نوار گوش دادم !

من گفتم که سرگیجه نداشتم. سنگینی گوش و وزوز داشتم ولی دکتر میگفت بعضی ها بخاطر افت شنوایی ممکنه سرگی ...

بورد تخصصی گوش ببخشید ینی چی ؟؟؟؟

بورد تخصصی گوش ببخشید ینی چی ؟؟؟؟

یعنی فلوشیپ گوش . اصلاحا فوق تخصص گوش. متخصص گوش و حلق بینی که تخصص گوش گرفته.

سپااااااااااس فراوان

خواهش میکنم. یه کپسول هست به اسم گاباپنتین. مربوط به صرع هست. امتحان کنید ضرری هم نداره. دکتر به من داد. تاثیر مثبت داشت. فکر میکنم روزی سه تا میخوردم

درسته بارها پیش میاد جای نگرانی نیست، فقط یکسری دستور اعمل رو رعایت کنین که گوش به آرامش برگرده

ستاره ی خاموش جان

اگر تونستید بازم بیایید تاپیکم ممنون میشم