2777
2789

من دوست داشتم وقتی بزرگ شدم یه دختر و یه پسر داشته باشم

همیشه دوست داشتم مثل برنامه کودکا تو کلبه باشم

همیشه خودمو جای دختر برنامه کودک میذاشتم مثل هایدی پسر عموم که همبازیم بود هم پیتر😂

همه فکر میکردن باهم ازدواج میکنیم ولی من زودی عاشق شدم و ازدواج کردم پسر عموم که از سربازی اومد عروسیم بود😂

الآنم همکار شوهرمه خیلی باهامون خوبه مثل خواهر برادر بودیم همیشه

ولی عموم اینا دلشون میخواست عروسشون بشم🥺

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
ببخشید خواستم بپرسم اگه مادرت از پدر ت جدا میشد وشما با مادرتون زندگی می کردین خوشحالتر بودین یا بود ...

ببین باید ببنی شوهرت اعتیادش ب چیه خود شخصیتش چجوریه پدر من در کل ادم ارومیه خودشم تریاک مصرف میگرد الان فکر کنم پیشرفت کرده. مثلا براحتی هم گول میخورد

ولی بازم خوبه که جدا نشدن بعضی وقتا ک با مامانم دعواش میشد ارروی مرگشو میکردم یا ب مامانم میگفتم جدا شو الان میگم خوبه ک طلاق نگرفتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش خونمون عین خونه و مزرعه ی انشرلی بود منم عین اون عاشق لباسای استین پفی بودم تو رویاهام اونجوری ز ...

منم در خونمون ی گودالی بود عمیق پر از اب شده بود مامانم منو میفرستاد مغازه فکر میکردم انشرلی ام اونم درباچه ای بود که انه از اونجا رد میشد و خودشو تو اب میدید

من سالها منتظر بودم كه كشف كنم توي بيمارستان عوض شدم و ننه باباي ميلياردرم دارن دربدر دنبالم ميگردن (خونوادم خوبنا وضعشون بد نيست ولي خب ديگه دنبال يه ننه بابا تو مايه هاي جف بزوس بودم)

بچه بودم يه آرزوم فضانورد شدن بود كه خوشبختانه نشد، وگرنه شانس منه همون سفر اول سفينه منفجر ميشدم به درك ميرفتم

مهمترينش معمار شدن بود كه شدم

بامبالوها در تعطیلات بود اسمش حالا من بابالوها در تعطیلات میگفتم یه همکلاسی داشتم فامیلیش بابالو بود ...

وای آخیش😂😂😂

ولی کارتون های ما باحال تر بود گاهی واسه بچه هام میذارم اونام خیلی دوست دارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دقیقا زندگی من اینجوری شد و بعد از سال ها عاشق همسرم شدم

میشه بیشتر بگید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

منم بچه بودم خیلی فضا رو دوس داشتم، دریا رو دوس داشتم حتی شب رفتم توی دریا الان خیلی از فضا و دریا ت ...

من از آب ک خیلی میترسم

ولی فضا همچنان برام جذاب

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

[QUOTE=373958033]آرزو داشتم برم فضا[/QUOTEدر حال حاضر تو فصا هستید، ژنتیک رو میگم🧬🌱

😍💗 عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از بچگی رویام بود همسرم اسمش علیرضا باشه 

یه شخصیت شبیه حامد سریال پدر 

بعد یه شغل کارمندی 

با عشقولانه بازی باهم آشنا شیم و بادا بادا 

همینم جذب کردم اما با اخلاقم دفع شد 

حالا منتظر یه علیرضای دیگه ام یا شایدم خودش :)

خداااا بفرسته ایشالا 🤭

دوست داشتم ستاره شناس بشم 

یا پزشک اطفال 😂😂

اولی رو تا حدی یاد گرفتم و بلدم 

ولی بجای دومی روانشناسی خوندم. 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇