2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیشتر بگید

باورت میشه میترسم گاهی حتی عکس دونفرمونو بذارم نکنه کسی این عشق مقدس رو ازم بگیره با حسرت یا آهی. ولی دقیقا مثل فیلم هندیا شد من تقریبا هرچی تو بچگی آرزو کردمو تجربه کردم یه فیلم بود یه کارخونه دار و خانوادشو نشون میداد تو یه شهر خاصی بود فیلم و لوکیشن همیشه دوست داشتم تو این خانواده بزرگ میشدم ولی متاسفانه نشده بود خانواده خوبی دارم از نظر مالی و فرهنگی ولی اون خانواده رو میخواستم... اتفاقی با همسرم آشنا شدم تو فضای کار که اونم خیلی عجیب و خاص بود اگر بنویسم و آشنایی بخونه حتما میشناسنم همسرم از یه خانواده فوق ثروتمند و سرشناس بود دقیقا مثل اون فیلم تو همون شهر که اون فیلم رو دیده بودم انقدر شبیه اون فیلم بود زندگیشون که برام جالب بود. ولی من عاشق کسی بودم که خیلی خیانتکار و نامرد بود عشق سوزان و چندساله. تا اینکه با همسرم آشنا شدم و اون یک دل نه صد دل عاشق شد و با زور و تهدید و هر راهی بگی اومد جلو و منو با اینکه میدونست دیگری میخوام عقد کرد  خانوادمم دوسش داشتن و منم سکوت کردم  سال ها با رنج و خاطرات اون ادم قبلی گذشت و همسرم ذره ذره آب میشد و عشقش سوزناک تر ولی تاجایی که میشد آزارش میدادم تا اینکه مسیر هایی رو رفتیم که یک دل نه صد دل عاشقش شدم و فهمیدم اون ادم که قبلا سنگشو به سینه میزدم یه عوضی به تمام معنا بود...این مدت خیلی سختی کشیدم و همسرم از کاری که کرد باهام ناراحت بود راه سختی رو پیش رفتیم تا الان به آرامش رسیدیم میتونم قسم بخورم بهترین مردی که میشناسمه و خدارو هزار بار شکر همه جوره باعث رشد و پیشرفتم شد  

کلاس سوم یا پنجم دبستان بودم معلممون بهم گفت تو تهش هیچی نمیشی زینب(شاگرد مورد علاقش) رو میتونم تصور کنم داره میره سر کار ولی تو اینقد بی مغزی باید بشینی خونه. الان من دانشجوی ارشد یه رشته ی مهندسی هستم و شاغل هم هستم بعد زینب خانم نتونست دیپلم بگیره به نظرم این شیرین ترین رویام بود که بهش رسیدم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

تقریبا تو سن دبستان که بودم همیشه دوس داشتم باستان شناس باشم از اونایی که میرن تو بیابونا زیر خاکی درمیارن حتی موقع انتخاب رشته دبیرستان هم یه همچین فانتزی داشتم ولی خانوادم میخواستن وکیل بشم پس وکیل شدم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

😢

💔

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چه عجیبمنم ۷.۸ سالگی انگشتای دستم تو ذهنم ادم بودن😀😂باهاشون بازی میکردم و حرف میزدمنمیدونم خدایی ف ...

من انگشت اشاره و شستم یه مادر پسر بودن که باباشون ولشون کرده بود🥲😂😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

وای خدا😅😅این چه رویایی بود آخه تاثیرات فیلم‌های اون موقع بود همیشه یه پلیس با زنش سر این ماموریت‌ه ...

آره شایدم تاثیر فیلم های اون دوران بود🤭🤭🤭

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن