2777
2789
عنوان

به نظرتون شکایت کنم

60 بازدید | 3 پست

با زن پسرعمو دامادمون( شوهر خواهرم) شریک کاری بودیم 

اما با دروغ و کلاهبرداری شراکت رو پیش برد و الان من خسارت هم نه!!! پول خودم رو ازش می‌خوام نمی‌ده و اصلا جواب منو نمی‌دن

می‌تونستم مطالبه خسارت کنم طبق قرارداد اما نکردم( حدود ۷۰ میلیون )

فقط بیست میلیون پول خودمو می‌خوام اصلا جوابم رو نمی‌دن

الان اگر شکایت کنم چون یه سر ماجرا به زن عمو دامادمون هست و مجوز کار به نام ایشون بوده یعنی مادر شوهر طرف ،پای خیلیا کشیده میشه وسط از جمله زن عمو و عموی دامادمون 

با مشاور قضایی صحبت کردم گفتن قطعا محکوم میشن حتی زندانی داره برای زن عمو دامادمون.

اما از یه طرف چون بزرگترن خجالت میکشم

یک ماهه که من سکوت کردم منتظر بودم مشکل رو حل کنن

با احترام بهشون گفتم و...

اما امروز به واسطه مون گفتن پول نمی‌دیم هیچ کاری هم نمیتونه بکنه

شما بودید شکایت میکردید؟ 

میتونم از بیست تومن بگذرم اما مطمینم تا آخر عمر خود خوری میکنم چون خیلی بهم بی حرمتی کردن

اونا باید خجالت بکشن. تو این مسائل بزرگ و کوچیکی نداریم. کوچیک اینجا کسیه که پول طرفو میخوره و عین خیالشم نیست. شکایت کن، کوتاه هم نیا، هم اصل پولتو بگیر و هم خسارت

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.