2777
2789
عنوان

زندگی در شهری که طلاق گرفتم

578 بازدید | 29 پست

سلام.لطفا دوستانه و عاقلانه بهم مشورت بدین. من توی یه شهری قبلا ازدواج کردم و متاسفانه طلاق گرفتم. بیشتر فامیلای پدریم هم اونجا هستن. الان از اون شهر نزدیک ۲ساله دراومدم و درحال حاضر با پدر ومادرم زندگی میکنم.ولی متاسفانه همش جنگ و دعوا دارن طوریکه هرروز به خودکشی فکر میکنم. الان دوستام و همکارای سابقم بهم میگن بیا به اون شهری ک داخلش ازدواج وطلاق گرفتی و کار کن .واسه خونه هم طلاهاتو بفروش و یه سوئیت اجاره کن. ولی واقعا از چیزی ک خیلی میترسم اینه که من داخل اون شهر با همسر سابقم خیلی خاطره دارم ومیترسم روحیم از اینی ک هست بدتر بشه. دوستام میگن گور پدرش اون اگه آدم بود که باهاش میموندی.  ولی واقعا نمیدونم همچین ریسکی رو بکنم یانه.بیشتر بخاطر فروش این یخورده طلایی ک جمع کردم میترسم

خستم، خیلی خسته

مستقل شو به هر قیمتی 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

برو ی شهری ک ن شوهرت باشه ن خانواده پدری 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن 

اعصاب و روانت بیشتر می‌ریزه بهم 

یاد بگیر نسبت به دعواشون بی تفاوت باشی 

یا همونجا خونه اجاره کن و مستقل شو 

من بعد چند سال وقتی برمی‌گردم شهرم 

اعصاب و‌روانم می‌ریزه بهم 

همش استرس دارم آدم های قبلی زندگیمو ببینم 

منظورم خودش فامیل هاش و ..

.

گفتم برم کرج .ولی واقعیتش چون تنها هستم و هیچ فامیلی اونجا ندارم خیلی میترسم.

برووووو 

تا اخر عمر میخای با فامیل و پدر مادر بمونی 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نکن اعصاب و روانت بیشتر می‌ریزه بهم یاد بگیر نسبت به دعواشون بی تفاوت باشی یا همونجا خونه اجاره کن و ...

هرچی سعی میکنم بی تفاوت باشم واقعا نمیتونم.متاسفانه توی شهری ک زندگی میکنم کار نیس و همه مهاجرت میکنن

خستم، خیلی خسته