سلام.لطفا دوستانه و عاقلانه بهم مشورت بدین. من توی یه شهری قبلا ازدواج کردم و متاسفانه طلاق گرفتم. بیشتر فامیلای پدریم هم اونجا هستن. الان از اون شهر نزدیک ۲ساله دراومدم و درحال حاضر با پدر ومادرم زندگی میکنم.ولی متاسفانه همش جنگ و دعوا دارن طوریکه هرروز به خودکشی فکر میکنم. الان دوستام و همکارای سابقم بهم میگن بیا به اون شهری ک داخلش ازدواج وطلاق گرفتی و کار کن .واسه خونه هم طلاهاتو بفروش و یه سوئیت اجاره کن. ولی واقعا از چیزی ک خیلی میترسم اینه که من داخل اون شهر با همسر سابقم خیلی خاطره دارم ومیترسم روحیم از اینی ک هست بدتر بشه. دوستام میگن گور پدرش اون اگه آدم بود که باهاش میموندی. ولی واقعا نمیدونم همچین ریسکی رو بکنم یانه.بیشتر بخاطر فروش این یخورده طلایی ک جمع کردم میترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبه تو اینترنت راجع بهش تحقیق کن خواستی یه بار نصبش کن ببین اصلا چیه و چطوریه من خیلیا و دیدم از طریقش ازدواج کردن چون باید با شناسنامه و کارت ملی ثبت نام کنی و شماره مادرت و به عنوان واسطه بدی پس آدم ناحسابی توش نیست تحت نظارت دولت و خانواده آشنا میشی و اینجوری کیس های زیادی پیدا میشه بالاخره یکیش مناسب شما هست حالا باز خودت بیشتر تحقیق کن گوگل هست دیگه