بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا الان روشنفکرا بچه نداشتن عادی میدونن درحالی ک کلا هدف از ازدواج اول بقای نسل بوده
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
مگه الان ۱۰۰۰ سال پیشه😂😂😂ول نمیکنین این دلایل آبکیتونو
باشخ
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
اینو قبول دارم ولی میدونی گاهی اوقات یه خانم ا هر لحاظ مستقل هست و نیازی به همسر برای خودش نمی بینم ...
همسر مگه فقط بخاطر نیاز مالیه؟؟!خب آدم کلی نیازهای دیگه داره نیاز عاطفی جنسی اجتماعی. نیاز به داشتن خانواده و فرزند.چقدر این جمله بی معنیه که اگه مستقل باشی دیگه همسر نمیخوای!!