نه عزیزم ازدواج رو با جفتگیری اشتباه گرفتی اون برای حیوانات. ازدواج که برای انسان هاست اهداف دیگه ای ...
دقیقا منظورم امثال شماها بود
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انگار بعضیا مجبورن مخالفن ریپ بزنن من نظرمو ب استارتر گفتم سوزشش چرا برا بعضیاس
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
چون دیدم مخاطبتون دقیقا من هستم براتون توضیح دادم تا روشنایی میزبان افکارتون بشه و این موضوع در نقطه ...
وقتی هنوز نمیدونین بزور نمیتونین نظراتتون تحمیل کنین ادعای روشنفکریتون نشه، امضارو بد نیس بخونین . ضمنا نظری ک دادم برای استارتر بود شما مشکل داشتی ب خودت گرفتی و این خوددرگیری براتون مشکل ساز میشه ب تراپی دعوتتون میکنم. شبتون بخیر
خودت گفتی منظورم دقیقا امثال شما بودمنم که با آرامش جوابتون رو دادم فکر نمیکنید اونیکه حرص و کینه ی ...
اول کی ریپ زد؟ شما
من دیگه حرفی ندارم
تا صب ریپ بزن چرت و پرت بگو چون انقد بیکار هستی بحث کش بدی و تهش بگی شب خوش😊