2777
2789
همسر مگه فقط بخاطر نیاز مالیه؟؟!خب آدم کلی نیازهای دیگه داره نیاز عاطفی جنسی اجتماعی. نیاز به داشتن ...

مردای ایرانی هم که چقدر حمایت عاطفی و جنسی و اجتماعی و... میکنن. زهی خیال باطل

نه عزیزم ازدواج رو با جفتگیری اشتباه گرفتی اون برای حیوانات. ازدواج که برای انسان هاست اهداف دیگه ای ...

دقیقا منظورم امثال شماها بود

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار بعضیا مجبورن مخالفن ریپ بزنن من نظرمو ب استارتر گفتم سوزشش چرا برا بعضیاس

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

دقیقا منظورم امثال شماها بود

چون دیدم مخاطبتون دقیقا من هستم براتون توضیح دادم تا روشنایی میزبان افکارتون بشه و این موضوع در نقطه ای از ابهام و تاریکی باقی نمونه 😁

به هرحال دلیل این همه بغض و حرص رو نمیفهمم 

شبتون خوش

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

چون دیدم مخاطبتون دقیقا من هستم براتون توضیح دادم تا روشنایی میزبان افکارتون بشه و این موضوع در نقطه ...

وقتی هنوز نمیدونین بزور نمیتونین نظراتتون تحمیل کنین ادعای روشنفکریتون نشه، امضارو بد نیس بخونین . ضمنا نظری ک دادم برای استارتر بود شما مشکل داشتی ب خودت گرفتی و این خوددرگیری براتون مشکل ساز میشه ب تراپی دعوتتون میکنم‌. شبتون بخیر

خودت گفتی منظورم دقیقا امثال شما بودمنم که با آرامش جوابتون رو دادم فکر نمیکنید اونیکه حرص و کینه ی ...

اول کی ریپ زد؟ شما 

من دیگه حرفی ندارم

تا صب ریپ بزن چرت و پرت بگو چون انقد بیکار هستی بحث کش بدی و تهش بگی شب خوش😊