2777
2789

بعضی وقتا. نزدیک ساعت شیش که میشه با کلی ذوقو شوق برات ارایش میکنم ولی هیچ وقت حتی یه بارم نگفتی خوشگل شدی در عوض  عیبامو همش میبینی همش خودمو گول میرنم شاید خستست فشار کارو گرونیه شاید گاهی من بد اخلاقی میکنم شاید از جای دیگه ناراحته اونا رو با این حرفا توجیه میکنم ولی اینکه منو از خودت میرونی اصلا قابل هضم نیست برام مگه یه زمانی دوسم نداشتی چقد زود ازم سرد شدی هزار تا فکرو خیال میاد تو سرم خب منم احساس دارم منم به محبتت نیاز دارم مگه سنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامت اتفاقا خوبه ولی جای اینکه بهم توجه نداری بگو احساس میکنم رابطمون به ترمیم احتیاج داره حس میکنم ازم دور شدی بهتره ولی اصلا فکر نکن غرورت شکسته

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

خیلی وقته که مثلا میام چند ثانیه بشینم پیشش مثلا میگه پاشو فلان کارو بکن فلان چیزو بیار نمیذاره پیششگ بگشینم یا نشده خودش بغلو بوسم کنه الانم نشستم گفتم بگو مشکلت چیه تنها حرفی که زد گفت تو مثل ادمای دو قطبی هستی یه روز بهانه خرید میاری یه روز بهانه خانواده الانم این بهانه رو اوردی

خیلی وقته که مثلا میام چند ثانیه بشینم پیشش مثلا میگه پاشو فلان کارو بکن فلان چیزو بیار نمیذاره پیشش ...

شوهر منم همین رفتارا داشت

اللن منم که دیگه هیچی برراام مهم نیست

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
خب من فقط بیستو پنج سالمه منم به محبت نیاز دارم

من ۲۲ سالم بود

بعد مه عروسی  کردیم همش ایراد میگرفت عیب روم میذاشت 

چرا اینجات تیره هست چرا اونجات بزرگ نیست

هزار عیب پ ایراد که منو نابود کرذ

چه شبا تا صبح گریه میکرد

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
امیدوارم مث من یروز ب مرحله ای از عرفان برسی ک این قضیه دیگ برات مهم نباشه یادمه منم چ شبا ک بابت هم ...

چه جوری به این عرفان رسیدی بگو منم شاید بتونم یه سری چیزها خیلی اذیتم میکنه دوست دارم بهشون فک نکنم ولی نمیشه