2777
2789

سلام❤️

والا من خودم شوهرمو قبل خواستگاری اومده بود کمک عموم خونه میساختن شوهرم برادر زن عموم میشه بعد داده بودن در حیاط واسشون درست کرده بودن بعد شوهرمم با عموم آوردن گذاشتن حیاط ما شوهرم یه پیرهن سبز دون دون کثیف وچرک مچ هاشم نبسته بود سرو صورت کثیف یه شلوار گشاد که کمر نبسته بود هی میوفتاد منم داشتم از پنجره نگاه میکردم🤣🤣🤣🤣بعد یه سال اومد خاستگاری نمیدونم با چه امیدی بهش بله دادم😂😂

نامزد عقدیم ی ماه بعد عقد منو با ابله مرغون دید درحالی که کلی ریش و سیبیل دراوردع بودم نمیتونستم اصلاح کنم تا یه ماه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد عقدیم ی ماه بعد عقد منو با ابله مرغون دید درحالی که کلی ریش و سیبیل دراوردع بودم نمیتونستم اصل ...

🤣🤣🤣🤣 اشکال نداره 

هنوز نامزدین دیگه فرار نکرد که🥺

در حال سرماخوردگی و بالا آوردنصبح بیدار شده و ژولیده و خوابالوعصبانی و کلافه

نه سخت تر از چیزی که من دیدم نیس به خدا بعد نامزدی بهش فکر میکردم پشیمون میشدم😂🤣

🤣🤣🤣🤣 اشکال نداره هنوز نامزدین دیگه فرار نکرد که🥺

نه خداروشکر فرار نکرد🤣🤣هرروزم میومد خونمون با دست پر

هی میگفتم نیا نزدیکم تو هم میگیری

نیا خونمون

گوش نمیکرد 

وای خیلی خجالت میکشیدم تا قبل اون فقط با ارایش دیده بود

ابله گرفتم با بدترین حالتم دید

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

در حال سرماخوردگی و بالا آوردنصبح بیدار شده و ژولیده و خوابالوعصبانی و کلافه

این که خوبه😂😂😂منو بخون😂

اعتماد به نفسشون رو دوست داشتم

نفس نیست که سقفه

مثلا میگه چن تا دختر ای فامیلشون بهش پیشنهاد دادن قبل ازدواج با من 🙄 منم میگم پس بانییی خیر شدم جلو بدبختی یه عده‌ای رو گرفتم من که دخترم نمی تونم دفاع کنم بگم بابا به خدا 10000تا خواستگار ذاشتم🤣

نامزد عقدیم ی ماه بعد عقد منو با ابله مرغون دید درحالی که کلی ریش و سیبیل دراوردع بودم نمیتونستم اصل ...

ای جان

منم بستری بودم 

لگن آوردن برام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ای جانمنم بستری بودم لگن آوردن برام

تازه هرروز میومد میچسبید به من😂😂میگفتم کاش اب شم برم تو زمین😂😂حالا خوبه فرار نکردن😁😁تازه قبلش منو بدون ارایش ندیده بود اصلا🤣🤣🤣

تازه هرروز میومد میچسبید به من😂😂میگفتم کاش اب شم برم تو زمین😂😂حالا خوبه فرار نکردن😁😁تازه قبلش ...

بخدا همه اینا امنیته 

که ادم بدونه همسرش با جوش و سیبیل هم میخوادش 😄

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

نه خداروشکر فرار نکرد🤣🤣هرروزم میومد خونمون با دست پرهی میگفتم نیا نزدیکم تو هم میگیرینیا خونمونگوش ...

🤣🤣🤣🤣

ازدواج کردین یا هنوز نامزدین

بد آتو دادی دستش

اگه شوهر من بود تا العان انقد گفته بود سر بع بیابون گذاشته بودم🤣🤣🤣😂❤️❤️