2821
2789
عنوان

بدترین خاطره مدرست رو بگو💔

370 بازدید | 39 پست

بددترین خاطره من روری بود که موضوع انَشا این بود از چه چیز های خوشتان می آید و از چه بدتان می آید .

یکی از دانش آموز ها که هیچ مشکلی باهم نداشتیم و یجورایی اونو دوست خودم میدونستم با تنفر نوشته بود که ازمن خیلی بدش میاد .نفر بعدی من بودم و قتی اومدم انشا مو خوندم فقط گریه میکردم  دفترم تو دستم ملیرزید یجوری حق حق میکردم  دلم شکسته بود آخرشم گفتم من همه همکلاسیامو دوست دارم و از هیچکس بدم نمیاد.🥲

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناراحت نباش بابا بچه بوده یچیز نوشته اصلا ارزش ناراحتی نداره

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

الهیییی چطوری تونست انقد خشن باشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه بار یادمه مهدکودک بودم بعد من خییلی پرحرف بودم با دوست کناریم صحبت می‌کردم 

معلمه دید از مانتوم کشید منو برد سمت در خروجی و مانتو مقنعمو در آورد بیرونم کرد 

هیچوقت یادم نمیره 

۵ سالم بود

رفتار بعضی از معلما که هیچ وقت نمیبخشمشون.💔

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

من خاطره بد زیار دارم حتی یاد ابریشم دوست ندارم. شاگرد زرنگ بودم همیشه ولی همیشه موقع جواب دادن سوال صدام میلرزید بچه هامسخره ام میکردن .معلم ها دوستم داشتن ولی خیلی عذاب کشیدم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792