2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم برو بیرون درم ببند

418 بازدید | 7 پست

خانوما من وقتی تازه خوابیدم یکی بیدارم کنه خیلی عصبی میشم ،مامانم بالاسرم صدام میزد خودشم هی خمیازه می کشید

صدای خمیازش خیلی رومخم بود  اعصابم خورد شد اینو گفتم ،البته مامانم به دل نمیگیره ولی برای مامانم نارحت شدم که همچین دختر بیشعوری داره ،گاهی از این خبطا میکنم بعدش به غلط کردن میفتم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشغالترین حالت موجود وقتیه که آدم مادرشو ناراحت کنه

عذاب وجدان مزخرفی میاد سراغت و مستقیم گلوتو فشار میده، انگار میخوای بترکی😤

.                                                                  

منم همیشه اینجوری ام یادمه بچه بودم هی تکون میخوردم مامانم اذیت می‌کرد بعد حس میکردم دستش درد گرفته گریه میکردم هنوزم عذاب وجدان کارام رو دارم الانم خیلی عصبی میشم 

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

همین یه ساعت پیش عصبی بودم مامانم صدام مرد بلند جوابشو دادم بعدش ازش عذر خواهی کردم با بغل کردن توهم همین کارو کن

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖