2777
2789

تعریف کنید چطور بود شخص سمی بعد جدایی کجا با کی اشنا شدین و چی شد ارتباطتون مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونید رفتن در یک رابطه سمی، خیلی اوقات به خاطر بد بیاری نیست، به خاطر یک سری باورهای درونی اشتباه هست. باور نداشتن خود، دوست نداشتن خود و ...تا زمانیکه از ریشه این باورها را تغییر ندین، باز هم ریسک وارد شدن به رابطه های  مشابه وجود داره....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
می دونید رفتن در یک رابطه سمی، خیلی اوقات به خاطر بد بیاری نیست، به خاطر یک سری باورهای درونی اشتباه ...

بله دقیقا و خیلی از این ارتباطها اسمش عشق نیست تروما و طروحواره از این حرفاس 

آدم شگفت انگیز وجود ندارهولی شاید مورد بعدی، بدی های قبلی رو نداشته باشه، یه بدی های دیگه‌داشته باشه ...

منظورم از شگفت انگیز این بود که بعد جدایی با یه ادم خیلی از اون یه جا که فکرشو نمیکردین اشنا شدین

بله دقیقا و خیلی از این ارتباطها اسمش عشق نیست تروما و طروحواره از این حرفاس

بله، من دوستی دارم که متاسفانه جذب افراد خودشیفته میشد به طرز عجیبی و هر بار آسیب می دید...به تراپیست مراجعه کرد در نهایت و الان خیلی بهتره و تونسته با یک فرد معمولی وارد رابطه بشه...

بله، من دوستی دارم که متاسفانه جذب افراد خودشیفته میشد به طرز عجیبی و هر بار آسیب می دید...به تراپیس ...

مرسی که گفتی واقعا امیدوار شدم چون من خودم دقیقا همینطور بودم الان فقط میدونم این مشکل و دارم فعلا از لحاظ مالی نمیتونم برم تراپی

مرسی که گفتی واقعا امیدوار شدم چون من خودم دقیقا همینطور بودم الان فقط میدونم این مشکل و دارم فعلا ا ...

کتاب هم کمک کننده است. یک کتاب بود به نام " آیا تو آن گمشده‌ام هستی؟" کتاب خوبی هست در زمینه پیدا کردن فرد مناسب

یا کتاب های مربوط به خودشناسی 

کتاب هم کمک کننده است. یک کتاب بود به نام " آیا تو آن گمشده‌ام هستی؟" کتاب خوبی هست در زمینه پیدا کر ...

اونو خیلی وقت پیش خوندم متاسفانه فراموش کردم خیلی چیزا ازش یاد گرفته بودم اما کم بود مشکل من خیلی ریشه ای تر از این حرفا بود 

کتاب هم کمک کننده است. یک کتاب بود به نام " آیا تو آن گمشده‌ام هستی؟" کتاب خوبی هست در زمینه پیدا کر ...

دارم تلاشمو میکنم خیلی بهتر شدم اما اگر یه تراپیست کنارم بود خیلی بهتر میشد ممنونم عزیزم 💋

دارم تلاشمو میکنم خیلی بهتر شدم اما اگر یه تراپیست کنارم بود خیلی بهتر میشد ممنونم عزیزم 💋

امیدوارم به زودی این امکان براتون فراهم بشه که از یک تراپیست خوب کمک بگیرید.