2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقته زیرشو خاموش کردم، یه ربع زودتر بیدار میشم گرم میکنم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه بذار رو گاز بمونه

دیگه یخچال نمیخواد هوا خنکه

من که سحریم حاضره واسه شوهرم برنج و قورمع سبزی

واسه خودم میخوام نیمرو و خرما درست کنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خیلی وقته زیرشو خاموش کردم، یه ربع زودتر بیدار میشم گرم میکنم

حلیم چی شد؟🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حلیم چی شد؟🤪

خوب بود خداروشکر 🤣🤣

همسرم خیلی خوشش اومد همه رو خورد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خوب بود خداروشکر 🤣🤣همسرم خیلی خوشش اومد همه رو خورد

نوش جونتون🌹

منم سوپ درست کرده بودم همش دلشوره داشتم نکنه شور و بدمزه باشه

تا اذان دادن یه قاشق خوردم اگه بده نذارم شوهرم بخوره🤪

دیدم نه خدارو شکر خوب بود

نوش جونتون🌹منم سوپ درست کرده بودم همش دلشوره داشتم نکنه شور و بدمزه باشهتا اذان دادن یه قاشق خوردم ...

خداروشکر 

دغدغه امون شبیه هم بوده🤣

خداروشکر دغدغه امون شبیه هم بوده🤣

حالام دغدغه ام اینه فردا چی درست کنم

چه سخته ها🤪

حالام دغدغه ام اینه فردا چی درست کنمچه سخته ها🤪

من امشب سحری رو بیشتر گذاشتم، برای ناهار بچه ها

فردا افطار هم اش رشته میذارم به امید خدا

من امشب سحری رو بیشتر گذاشتم، برای ناهار بچه هافردا افطار هم اش رشته میذارم به امید خدا

من دیروز سحری رو زیاد گذاشتم واسه ناهار بچه ها

برا فردا باید پاشم ناهار درست کنم براشون

آره فکر خوبیه منم آش رشته درست میکنم افطاری

ولی شوهرم شام برنجی میخواد

من دیروز سحری رو زیاد گذاشتم واسه ناهار بچه هابرا فردا باید پاشم ناهار درست کنم براشونآره فکر خوبیه ...

وای خیلی بده منم دیشب دائم پای گاز بودم،6 نوع غذا گذاشتم 🤕