farzane1368 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 7132 عنوان سحری زوده الان درست کنم سرد میشه تا سحر آیا 141 بازدید | 16 پست یعنی دوباره باید بذارم یخچال؟باردارم خودم گه نمیگیرم برای شوهرم و دخترم الا بذکر الله تطمئن القلوب 1403/12/12 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoghnos123 عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 13714 امسال ماه رمضون واسه شما هم جذاب نیست؟الان برف اومده من عجیبه برام
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31212 من خیلی وقته زیرشو خاموش کردم، یه ربع زودتر بیدار میشم گرم میکنم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77832 نه بذار رو گاز بمونهدیگه یخچال نمیخواد هوا خنکهمن که سحریم حاضره واسه شوهرم برنج و قورمع سبزیواسه خودم میخوام نیمرو و خرما درست کنم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77832 من خیلی وقته زیرشو خاموش کردم، یه ربع زودتر بیدار میشم گرم میکنم حلیم چی شد؟🤪 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31212 حلیم چی شد؟🤪 خوب بود خداروشکر 🤣🤣همسرم خیلی خوشش اومد همه رو خورد خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77832 خوب بود خداروشکر 🤣🤣همسرم خیلی خوشش اومد همه رو خورد نوش جونتون🌹منم سوپ درست کرده بودم همش دلشوره داشتم نکنه شور و بدمزه باشهتا اذان دادن یه قاشق خوردم اگه بده نذارم شوهرم بخوره🤪دیدم نه خدارو شکر خوب بود خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31212 نوش جونتون🌹منم سوپ درست کرده بودم همش دلشوره داشتم نکنه شور و بدمزه باشهتا اذان دادن یه قاشق خوردم ... خداروشکر دغدغه امون شبیه هم بوده🤣 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77832 خداروشکر دغدغه امون شبیه هم بوده🤣 حالام دغدغه ام اینه فردا چی درست کنمچه سخته ها🤪 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31212 حالام دغدغه ام اینه فردا چی درست کنمچه سخته ها🤪 من امشب سحری رو بیشتر گذاشتم، برای ناهار بچه هافردا افطار هم اش رشته میذارم به امید خدا خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77832 من امشب سحری رو بیشتر گذاشتم، برای ناهار بچه هافردا افطار هم اش رشته میذارم به امید خدا من دیروز سحری رو زیاد گذاشتم واسه ناهار بچه هابرا فردا باید پاشم ناهار درست کنم براشونآره فکر خوبیه منم آش رشته درست میکنم افطاریولی شوهرم شام برنجی میخواد خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31212 من دیروز سحری رو زیاد گذاشتم واسه ناهار بچه هابرا فردا باید پاشم ناهار درست کنم براشونآره فکر خوبیه ... وای خیلی بده منم دیشب دائم پای گاز بودم،6 نوع غذا گذاشتم 🤕 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️