دقیقا ۵ ماه پیش چنین روزی رو ی پسر کراش زدم خیلی تلاش کردم تا اونم اوکی داد و این ۵ ماه باهم بودیم و بهم کلی نزدیک شدیم و اونم باهام توب بود حتی چند باری میگفت درسته تو اول اومدی ولی الان منم بت وابستم و اگ بری چی همه چی خوب بود پنجشنبه شب عالی بودیم جمعه بیرون بودیم جمعه شب یهو پیام داد دیگ نمیخام ادامه بدم گفتم یهویی چی شر فقط بگو چی شد دیگ کاری ندارم گفت من بهت حسی ندارم تو این مدت هم هرکاری کردم حسی بوجود نیومد و نمیخام دیگ ادامه بدم گفتم تو تا پریشب خوب بودی یهویی چی شد گفت هیچوقت خوب نبودم من هیچ حسی ندارم و دارم اذیت میشم تو این رابطه و تموم 🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شایدسعی میکرده دوستت داشته باشه اما نمیتونسته،سخته باید یه مدت حقیقتش سختی بکشی باگذرزمان بهترمیشی بهش پیام نده دیگه به هیچ وجه،هرچقدربری طرفش دلزده ترمیشه فکزنکن برمیگرده،برگرده مصمم ترمیره،رهاش کن