2777
2789
عنوان

اشکام بند نمیان😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 74 پست

خوبه باز ماشین قراضه دارین،ما همینم نداریم...بیخیال بابا، درسته بی‌پولی ناراحت کننده‌ست ولی اینکه بخوایم مدام بهش فکر کنیم و غصه بخوریم که داغون میشیم... 

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

آخه از هوا كه پول نميرسه بايد يه كاري خودتون بكنيد يا اينكه از طرف خانواده ها برسه وگرنه كه از كجا بياد

متاسفانه اين پول كه همه ميگن چرك دسته خيلي هم مشكل گشاس و نباشه همه چي بهم ميريزه

همين الان فهميدم يكي از خاله هام كه بخاطر اشتباه خودش با يكي كه هيچي نداشت ازدواج كرده و همش بخاطر پول با مادربزرگم دعواش ميشه صبح بخاطر دعواشون مادربزرگم قلبش گرفته و الان بيمارستانه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه😔

ببین خدا شاهده هممون نا شکر هستیم.

خودمو میگم اول از همه

چقدر بابت همون ماشی قراضه خدا رو شکر میکنی؟

چقدر بابت همون کار همسرت(هرچند کم درآمد ) شکر میکنی؟

چقدر بابت سلامتیت خدا رو شکر میکنی؟

....

درد اول ناشکریه!

تا زمانیکه قدر داسته هامونو ندونیم و شکر نکنیم توقع تغییر تو زندگیمون نداشته باشیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

آرزوها و خواسته های تو را همه دارند. باید از ته بخواهی و تلاش کنی و در راه بدست آوردن یکی تلاش کنی و از این شاخه هم به اون شاخه نپری که نتیجه نداره . اما مطمئن باش هر کس هر طور فکر کنه همونطور میشه . معلومه فکرت اینه که دعا هم نتیجه نداره.

همه اینایی که تو دلت میخواد ماهم دلمون میخواد .گفتی ماشین قراضه داری؟میدونی چرا نمیشه ماشین بهتری بخری؟چون کفر گفتی تا حالا چند بار شکر گذار همین ماشین قراضه ت بودی؟خیلی ها حسرت همون ماشین قراضه دارن .شکر کن تا خدا بیشترشو بده .شکر نعمت نعمتت افزون کند 

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏
تا ا نجا که ما شنیدیم میگن برا مادیات دعا نکنین

چرا اخه؟ امام صادق میگن که حتی نمک غذاتون رو از ما بخواین...این یعنی هرچی میخواین از ما بخواین

سر جدتون پستامو لایک نکنین😭
حضرت محمد ص؛«کسی که دوست دارد قوی ترین مردم باشد باید بر خدا توکّل کند».

پیامبر اکرم(ص) گروهی را دید که [برای کسب روزی] به دنبال کشت و کار نمی روند، فرمود چه می کنید؟ گفتند: ما متوکل هستیم و بر خدا توکل می کنیم. حضرت فرمودند: شما متوکل نیستید بلکه سربار مردم هستید.

پیامبر اکرم(ص) به عربی که شتر خویش را رها ساخت و گفت «بر خدا توکل کردم» فرمودند:

«پای شتر را ببند، آنگاه توکل نما».

«ریشه قوت قلب، توکّل بر خدا است».

«هرکس بر خدا توکل کند سختیها برای او آسان می گردد».

«یکی از صفات بارز اولیای خدا اعتماد کردن به خدا و توکل به اوست».

فردی از امام رضا(ع) می پرسد حد و مرز توکل چیست؟ حضرت می فرمایند: «توکل آن است که با اتکای به خدا از هیچ کس نترسی...»

اخه ما الان جوونیم....الان آرزو داریم...۲۰سال دیگه پولداری به چه درد به من میخوره؟ درسته وضع مملکت ...

دقييييقا همين حرفو منم ميزدم

من از چهارده سالگي كشيدم تا بيست وچهار 

كشيدم نه كشيدم الكي

درحدي ك يه قلم نتونستم جهيزيه ببرم

درس بي درس

وحشتناااااااك بودما

الان سفرهاي خارجه ام به راهه

نميگم ك دلت بسوزه ميگم ك بدوني در اينده نميدونيم دور يا نزديك همه چي درست ميشه، من الان اون ده سال يادم نمياد ك بگم از عمرم كم شده تو پنجاه سالگي هم برسه همه چيو فراموش ميكني حال ميكني به فكر سنت نباش يه كم اروم باش، انشالله شما اندازه من نميكشي زود روبراه ميشي 

خاطرات فقيرانه بچه هارو بخون منم اونجا از زندگيم گفتم برو ببين بچه ها از كجا به كجا رسيدن

كيييف ميكني از معجزه ها

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
همیشه به پایین تر از خودت فک کن همینایی که داری خیلی ها ارزوشو دارن

این حرفو همه میزنن...اما وقتی دور و برم پره از اونایی که خیلی از ما بالاترن چطور میتونم بی تفاوت باشم

سر جدتون پستامو لایک نکنین😭
ببین خدا شاهده هممون نا شکر هستیم. خودمو میگم اول از همه چقدر بابت همون ماشی قراضه خدا رو شکر میکن ...

همینو میخاستم بگم .

استاتر اول که امیدوارم کار و زندگیتون برکت بگیره و به آرزوهات برسی 

اما تو همین تهران 5 نفر آدم تو آپارتمانهای 40 متری هم زندگی میکنن 

یا طرف بعد 50 سال زندگی و کار کردن هنو ماشین نداره ...

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥