کیا قرآن خوندن؟ مگه نه اینکه خدا خودش تو سوره بقره گفته:ای پیامبر به بندگانم بگو هرگاه چیزی خواستن دعا کنن من دعاشون رو به اجابت میرسونم؟
ایهاالناس من ذکر روز و شبم اینه که خدایا به من پول بده.کار و کاسبی شوهرم رو راه بنداز. بابا منم دلم میخواد پولدار شم....دلم میخواد برم کلاس رانندگی، برم کلاس موسیقی، خونم رو عوض کنم، ماشین قراضمون رو عوض کنم...آخه چرا بهم نمیده؟ چرا😢😢😢😢ترخدا نگین حتما صلاح نیس
گریه زاری و غصه خوردن پول تو جیبت نمیاره اما هزارتا دردو بیماریو وارد بدنت میکنه... زندگی همینه دیگه عدالتی وجود نداره بشین فک کن برنامه ریزی کن ببین چطوری میتونی به چیزای که میخای برسی و وضع مالیت بهتر شه اگه هیچ راهی هم پیش روت نیست پس رو آرامشت کار کن ک بتونی باهاش کنار بیای
راستارتر هميشه شكر گذار خدا باش اول به خاطر سلامتيت بعد خوشبختيت نسبت به بقيه كه اينا رو ندارن به جاي ناله شكر گذار باش و توكل به خدا همه چي درست مي شه
فلفلی جان از امشب میخونم اگه اوضاع تغییر کرد دعای خیرم پشت سرته
هر روز صبح هم بعد از نماز صبح سوره یس رو بخونید.انشاالله که درست میشه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میدونید بچه ها ، بهتره قبل از دعا برای پولدار شدن،دعا کنیم خدا اول جنبه پولدار بودن را بهمون بده،پول که بیاد دنبالش خیلی چیزا تغییر میکنه.درآمد شوهر من در عرض یک سال 5برابر شد.ولی قبلا نماز میخواند الان نمیخونه،گاهی هم حس میکنم داره بهم خیانت میکنه،دست و بالش که باز شد سروگوشش هم شروه به جنبیدن کرد.قبلا بیشتر احترام بزرگتراش را داشت الان اصلا اینجور نیست نه واسه پدر و مادر خودش نه پدر و مادر من.امسال تولد منو یادش رفت،در حالیکه واسه دوتا از دوستاش تولد گرفت.واسه یکی از دخترهایی که کارمندشن کیک تولد خرید سوپرایز کنه.شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟؟