2777
2789
عنوان

اشکام بند نمیان😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 74 پست

گریه زاری و غصه خوردن پول تو جیبت نمیاره اما هزارتا دردو بیماریو وارد بدنت میکنه... زندگی همینه دیگه عدالتی وجود نداره بشین فک کن برنامه ریزی کن ببین چطوری میتونی به چیزای که میخای برسی  و وضع مالیت بهتر شه اگه هیچ راهی هم پیش روت نیست پس رو آرامشت کار کن ک بتونی باهاش کنار بیای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستارتر هميشه شكر گذار خدا باش اول به خاطر سلامتيت بعد خوشبختيت نسبت به بقيه كه اينا رو ندارن به جاي ناله شكر گذار باش و توكل به خدا همه چي درست مي شه 

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦
بعد از نماز مغرب و عشا، سوره واقعه رو بخون اگر بعد از ی ماه وضع مالیتون بهتر نشد، بیا اینجا من اسمم ...

فلفلی جان از امشب میخونم اگه اوضاع تغییر کرد دعای خیرم پشت سرته

سر جدتون پستامو لایک نکنین😭

من خودم این کارو نمیکنم

یکی میگفت وضع مالیمون خوب شد با همین واقعه ، شوهرم رفت ی زن دیگه گرفت😂

عمو و زن عموم سه سال خوندن

بیا ببین چی شدن که عموم فکر زندگی تو امریکا رو داشت

مداومت کن واقعا میگن بی نیاز میکنه، ولی بنظرم ثروت مند میکنه

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

هر روز صبح هم بعد از نماز صبح سوره یس رو بخونید.انشاالله که درست میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

میدونید بچه ها ، بهتره قبل از دعا برای پولدار شدن،دعا کنیم خدا اول جنبه پولدار بودن را بهمون بده،پول که بیاد دنبالش خیلی چیزا تغییر میکنه.درآمد شوهر من در عرض یک سال 5برابر شد.ولی قبلا نماز میخواند الان نمیخونه،گاهی هم حس میکنم داره بهم خیانت میکنه،دست و بالش که باز شد سروگوشش هم شروه به جنبیدن کرد.قبلا بیشتر احترام بزرگتراش را داشت الان اصلا اینجور نیست نه واسه پدر و مادر خودش نه پدر و مادر من.امسال تولد منو یادش رفت،در حالیکه واسه دوتا از دوستاش تولد گرفت.واسه یکی از دخترهایی که کارمندشن کیک تولد خرید سوپرایز کنه.شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟؟

خدایا شکرت   
يعني چي عزيزم متوجه نشدم يعني بايد ذكر استغفار گفت يا آداب خاصي داره؟

هيجي نميخاد راه ميري بگو استغفر الله نشستي تكرار كن همش در طول روز هي تكرار كن اگر خير و بركتي نديدي بيا من جوابگو هستم 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن