2777
2789
عنوان

اشکام بند نمیان😢😢

1552 بازدید | 74 پست

کیا قرآن خوندن؟ مگه نه اینکه خدا خودش تو سوره بقره گفته:ای پیامبر به بندگانم بگو هرگاه چیزی خواستن دعا کنن من دعاشون رو به اجابت میرسونم؟ 

ایهاالناس من ذکر روز و شبم اینه که خدایا به من پول بده.کار و کاسبی شوهرم رو راه بنداز. بابا منم دلم میخواد پولدار شم....دلم میخواد برم کلاس رانندگی، برم کلاس موسیقی، خونم رو عوض کنم، ماشین قراضمون رو عوض کنم...آخه چرا بهم نمیده؟ چرا😢😢😢😢ترخدا نگین حتما صلاح نیس

سر جدتون پستامو لایک نکنین😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا صلاح نيس اتفاقا هم خوب صلاحه، فقط تايمش ك دست شما نيس

به دعايي ك ميكني اعتقاد نداري ك اگه داشتي الان اروم بودي

خدا ميخاد بهش ايمان بياري

من ده ساااااال سوختم 

اروم باش وضع مملكت خرابه تو ك تنها نيستي 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.