2777
2789
عنوان

کدوم فا ل همیشه براتون درست درمیاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 180 پست
دوستم میشه واسم منم بگیری فرزانه

حروف ابجد اسم فرزانه عدد ۷۰۱ می‌دهد که نشانه‌ی دگرگونی مثبت و روشنایی در راه است.

امروز ممکنه خبری از کسی که مدت‌ها ازش بی‌خبر بودی برسه یا دل کسی با حرفت آروم بشه.

از نظر احساسی: نیتی در دل داری که با کمی صبر به نتیجه می‌رسه، اما نباید عجله کنی.

از نظر مالی: موقعیت کوچکی برای سود هست، حتی اگه به نظر بی‌اهمیت بیاد، انجامش بده.

از نظر انرژی: انرژی درونت قویه، فقط مراقب باش زود ناامید نشی چون مسیرت داره باز میشه.

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیرا هستم میشه برای منم بگیری

پاسور سمیرا:

احساست این روزا پر از فراز و نشیبه… قلبت یه چیز میگه، عقل یه چیز دیگه.

یه نفر از دورت مراقبته، اما هنوز حرف دلشو نزده.

در عشق نشونه‌ی بازگشت یا نزدیک شدن یه رابطه‌ی قدیمی دیده میشه.

از نظر مالی، یه فرصت تازه میاد که اولش کوچیکه ولی برکت داره.

کارت‌ها نشون میدن سمیرا اگه کمی از گذشته دل بکنه، در آینده‌ی نزدیک شاد میشه و آرزویی قدیمی براش برآورده میشه.

برای منم میگیری بی زحمت مهدیه ممنون

ابجد اسم مهدیه: م (40) + هـ (5) + د (4) + ی (10) + هـ (5) = 64

تعبیر  ابجد برای این هفته:

این هفته برایت نشانه‌ی روشن شدن یک مسیر و رفع سردرگمی است. اگر در دل یا فکرت چیزی مانده بوده، خبر یا نشانه‌ای می‌رسد که کمکت می‌کند تصمیم درستی بگیری. در مسائل عشقی یا احساسی، شخصی که مدتی از تو فاصله گرفته بود ممکن است دوباره در ذهنت یا زندگیت ظاهر شود. بهتر است احساست را کنترل کنی و با منطق جلو بروی.

از نظر مالی، بهبودی کوچک اما واقعی در پیش است — شاید پولی برگردد یا فرصتی تازه باز شود.

از نظر روحی، آرامش تدریجی پیدا می‌کنی، مخصوصاً از اواسط هفته به بعد.