2777
2789

یکم افسرده هستم روزه هم گرفتم انگار بدتر  

زود از کوره در میرفتم خییییلی زود    واقعا گناه داره پسرم چیکار کنم من  قبلنا از کلاس پنجم میگرفتم اما انگار قدرت بدنیم کم شده    پسرم پدر هم نداره محبت منم کم میشه گناه داره    خداوندا چیکار کنم واقعا    بعد از اینکه گفتم برو تو اتاقت دیدم به حالت نشسته خوابیده   اتیش گرفتم😭  البته خوابش هم میومد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اعصابم ضعیف میشه گشنگی بکشم

من نگرفتم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

اینابهونس عزیزم تلقین شیطانه شما سحری خوب بخور یه ویتامینم بخور درطول روزم سعی کن زیاد حساس نشی و مشغولظ کنب با نقاشی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

روزه یه قسمت بزرگش برای ارتقا روح هست نه پرخاشگری اونم با بچه .دررتوانت نیست نگیر ..اینکه دهنت بسته باشه ولی دایم با یه بچه دعوا کنی نه تنها ثواب نداره که گناه هم داره

روزه یه قسمت بزرگش برای ارتقا روح هست نه پرخاشگری اونم با بچه .دررتوانت نیست نگیر ..اینکه دهنت بسته ...

اره  اخه یه عمر گرفتم   میدونم بدنم ضعیفه تغذیه خوبی ندارم   از خدا خجالت میکشم   ولی امروز با به خاطر پسرم کاش میمردم

اره براش دعا کنید ماه رمضونه قصه دارم همش براش که بچه طلاقه همیشه خوبم امروز خیلی بد شدم

از دلش در بیار ی کادویی چیزی بهش بده و خواهش میکنم دیگه بچه رو ناراحت نکنید اون وقتی بزرگ بشه صدمه اشو میبینه