2777
2789
عنوان

خدایا منو راحت کنننن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خوب باشه چیی؟یعنی حسرت اینکه آدم خانوم خونه خودش باشه به دل نمی‌مونه ؟

ب این حرفا ک اگه خانواده خوب باشن خوبه گوش نده تروخدااا من خر همینا شدم اخرش هرچی خوب باشن ب تنهایی نمیشه من الان س ساله ازدواج کردم تقریبا بخدا انقد دوس دارم بدونم  این تازع عروسایی ک خونه خودشون تنهان غذا درست میکنن میشنن میخورن  چ حسی داره چجوریع  اصن خوب نیست بخدا 

انشالله بتونین زود از اونجا بلند بشین...نمیتونین اجاره نشینی برین؟

میتونیم از لحاظ مالی  اما مادرشوهرم تنهاس  همه میگن نمیشه تنهاش بزاریم  با خودشون نمیگن  اینم ادمه اینم مث ما دوس داره جدا زندگی کنه هعی بخدا ک هرشب گریه میکنم 

بنظرم کلا خوب نیست دخالت هس ناراحتی پیش میاد با هرکی رفت و امد کنی هرجا بری هر ساعتی بیای خونه از هم ...

ما با داداشم باهمیم 

تاحالا ن دخالتی کردیم ن بحث ن ناراحتی

هیچوقتم نشده با حالت فضولی بگیم کجا میریم همیشه اگه بخاد خودش میگه میرم فلان جا چون پیش میاد گوشی جواب نمیده یا همراهش نیس داداشم از ما میپرسه ک خانومش کجاست 

انقدرم ک من تو بچه داری کمکش کردم بخدا خواهر مادر خودش نکردن 

واسه هر زایمانش هم مامان خودم رفت همراه🙂

تعریف از خودمون نمیکنم حتی زنداداش خودمم میگه پیش کسی نمیگم ک چش نزنن😅

🙂💔 همش ۱۹سالمه سنی ندارم ولی حسرت خیلی چیزا تا اخر عمر ب دلم قراره بمونه

گلم درکت میکنم.

ولی یه سیب رو بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره تا بیاد پایین.

ممکنه چن صباح دیگه وضعیتی تو زندگیتون پیش بیاد که فکر همه چی رو میکردی بجز همون وضعیت و همین باعث بشه که از اون ساختمون یا از اون شهر برین.

ناامید نباش❤️

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
گلم درکت میکنم.ولی یه سیب رو بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره تا بیاد پایین.ممکنه چن صباح دیگه وضعیتی ت ...

پناه بر خدا ایشالا ک اون چیزی ک میخوام اتفاق بیوفته 🥲