لعنت ب زندگی پیش خانواده شوهر لعنتتتت لعنت ب من ک قبول کردم اینجا زندگی کنم تو ی ساختمونیم با مادر شوهرم همش یا ما باید اونجا باشیم یا اون دیوونه شدم نمیرمم میاد همش میاد شوهرمو هعی نمیبینم خواهراش یا برادراشی و... بیان خونه مادر شوهرم اگ هر روزم بیان من باید برم اونجا نرم ناراحت میشن زشته شوهرمو نمیبینم اصن لعنت بهم تا اخر عمرم دیگ نمیشه جدا شم فقط از خدا میخوام بکشه راحتم کنه الان دارم با گریه تایپ میکنم منم دلم میخواد ی ماه بدونم زندگی تنهایی چجوره شوهرمم اگ شب دیر بیاد خونه میاد بالا خونه ما مادر شوهرم ، دیونه شدم قرار بود بریم ی شهر دیگه بخاطر کار شوهرم میگف منم میام منم گفتم ما اینجا ساختمون خودمونه اگ بریم اونجا اجاره میکنیم نمیتونیم دو ساختمون بگیریم بیای کجا خلاصه ک ریده شده ب زندگیم هرکاری کنم اون خبر دار میشه میخوام با تلفن صحبت کنم مجبورم یواش حرف بزنم صدام نره پایین خانوم همه حرفامو بشنوه خانوادم بیان این سری میاد خونه ما پذر شوهرمم فوت شده دیگ تا اخر عمر نمیشه تنها زندگی کنم اون طبقه پایینه ما بالا 🙂💔
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منکه تحمل ندارم بعضیا میسازن باهم. البته اگ شوهر داشته باشه کمی بهتره من شوهرم شده شریکی مون بخدا این انتظارو داره باز خوبه شوهرم مامانی و لوس نیس زیاد وگرنه الان زود جدا شده بودم
نوشتی خدایامنو راحت کن ...گفتمتو این مشکلات اگه قرار خدا راحت کنه شب قدر باشه لااقل ..اون دنیامون خراب نشه ..هممون مشکلاتی داریم که کم آوردیم ولی چاره ای نیست باید زندگی کنیم
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY