2777
2789
عنوان

میشه بیاین خیلی حالم بده😭

386 بازدید | 37 پست

دیروز توی مدرسه ی پسرم کادر اونجا مدیر و معاون خیلی تحقیرم کردن حالم بشدت بد هست بیشتر هم حالم بده جوابشون رو ندادم اه دو روزه هیچی نخوردم تاحالا آنقدر تحقیر نشده بودم😭😭😭😭

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

خدایا کمکم کن نمیدونم چکار کنم مدرسه ی پسرم رو عوض کنم یا نه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای افتضاحم یعنی مدام دل و رودم میپیچه به هم گر میگیرم یادم میفته

چرا تحقیر کردن

بخاطر اینکه پسر من کلاس اول و دوم اضطراب جدایی داشت ما خودمون میموندیم توی مدرسه همراهش امسال کامل خوب شده ولی معلمش خیلی سختگیری و از بچه ها خواسته بود هم نماز رو کامل بلد باشن هم آیت الکرسی حفظ کنن من اعتراض کردم بچه مضطرب شده چرا انقدر سختگیری،مدیر پرید بهم که آره من سه ساله بچتو دارم تحمل میکنم ومعادن میگفت خوبه این حرفا پیش میاد دیگه یاد میگیریم با هر اولیا چه برخوردی داشته باشیم شما میخوای بچت توی دلش آب تکون نخوره و خیلی از این اراجیف😭😭😭

بیشتر عصبانی ام از خودم باید میگفتم آخه بچه ی من چه آزاری رسونده به شما نفهم ها ما خودمون علاف بودیم میومدیم مدرسه تاحالا بچم حتی به یک نفر فحش هم نداده توی مدرسه اونوقت میگه بچتو تحمل کردم ،انگار اونجا لال بودم ،باید میگفتم بچم اومده مدرسه پولشو گرفتی ولی اصلا اون لحظات ذهنم خالی بود

خدایی مادرها هم خیلی گیر شدن

همه دارین بچه هاتون رو لوس بار میارین

دیگه یاد گرفتن نماز و حفظ سوره کار شاقی نیست

بچه 5ساله کل قران رو حفظ میکنه یا دو تا زبون غیر مادری مسلط میشه

اینجور رفتار کردن باعث تحریب بچه و ضربه زدن بهشه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اول    طبق نظر روان‌شناس‌ها   استرس چهارسال اول زندگی  شکل میگیره    پس ربطی،به مدرسه نداره

دوم    بچه ات رو  ببر  دکتر و روان‌شناس‌ها درمان کن    تا کی قراره همه  ملاحظه اش کنن     مدرسه   در واقع حامعه است   خونه نیست   که  یک تک پسر باشه    هی بشه ملاحظه اونو کرد

سوم   شما یکی درمیون  تایپیک هات همینه     معلوم از اوت مادرها  گیییییر    هستی          یک کم رو خودت و پسرت کار کن

آخرش هم نشد     جاش عوض کن     

ولی با این اخلاق شما    که همش بقیه مقصر اند    هر جا بری   به جایی نمیرسی

نمیدونم فکر چی رو کردم که لال شدم اه اه الآن دارم دیوونه میشم مدرسه ی باند بازی 

اول طبق نظر روان‌شناس‌ها استرس چهارسال اول زندگی شکل میگیره پس ربطی،به مدرسه ندارهدوم بچ ...

نکنه مدیری؟من اگر تاپیک هام اینه شما ببین دوسه تا تاپیک تاریخش از دیروزه،پسرم هم الآن مضطرب نیست اما سختگیری های بیجا مضطرب میکنه

خدایی مادرها هم خیلی گیر شدنهمه دارین بچه هاتون رو لوس بار میاریندیگه یاد گرفتن نماز و حفظ سوره کار ...

پسر من هم زبان انگلیسی رو کامل مسلطه بخاطر کارتون زبان اصلی که از دوسه سالگی دیده اما با علاقه بوده آخه با جبر و سختگیری نه که

نکنه مدیری؟من اگر تاپیک هام اینه شما ببین دوسه تا تاپیک تاریخش از دیروزه،پسرم هم الآن مضطرب نیست اما ...

مدیرم    معاون هم بودم    معلم هم بودم   مادر هم هستم

هر چی هم  گفتم   به نفع  خودت و بچه است

حالا میخوای گوش کن

میخوای نکن

هی  بیانداز گردن بقیه     مدرسه عوض کن

بچه  بدتر میشه    که   بهتر  نمیشه

مادر هم  مثل شما زیاد دیدم

خودت هم  بد نیست  یک مشاور بری

اول  خودت آرامش داشته باش    تا بچه آروم بشه

مدیرم معاون هم بودم معلم هم بودم مادر هم هستمهر چی هم گفتم به نفع خودت و بچه استحالا میخ ...

صد در صد با شما موافقم👍

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

مدیرم معاون هم بودم معلم هم بودم مادر هم هستمهر چی هم گفتم به نفع خودت و بچه استحالا میخ ...

خب الآن شما که مدیرتولید معاون و معلم ومادر هم بودی من رو راهنمایی کن،من پسرم این مدرسه رو دوست داره ولی الآن با این اوصاف فکر میکنم خیلی بی ارزشه واسه بقیه و بهش اعتنا نمی‌کنند و اعتماد بنفس رو کلا از دست میده ،حالا فکرم غلطه یا درست؟خواهش میکنم جوابم رو بده شاید شمارو خدا فرستاده من رو راهنمایی کنی،من از دیروز با پسرم صحبت کردم گفتم مدرسه ات را عوض کنم قبول نکرد بهش گفتم ببین اگر این مدرسه بمونی باید آروم و حرف گوش کن بری بیای چون حرف من رو دیگه قبول نمی‌کنند اون هم قبول کرده،حالا بنظرتون سال دیگه بگذارم همین جا بمونه؟