2777
2789
عنوان

خانوما مغازه لباس zir فروشی بزنم

54 بازدید | 4 پست

بچه ها یه سرمایه کمی دارم میخوام مغازه بزنم 

مغازه از خودم نیست اجاره میکنم لب خیابون هست

و این شهر کوچیکی که من توش زندکی میکنم حدود ۳۰۰۰ نفر جمعیت داره

مغازه پوشاکی هست داخلش چند تا ولی تخصصی لباس زیر و راحتی اصلا نداره تو خیابون اصلی ش

کسی تجربه ای داشت ممنون میشم در اختیارم بزاره❤️

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

جات خوب باشه می گیره با زیر ۵۰۰بخوای شروع کنی دیر به سود می رسی

با ۲۰۰ شروع کنم چطوریه به نظرت 

۲۰۰ تومن وامه قسط ش ۵ تومنه

۵ در میارم؟😂

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۲۰۰ شروع کنم چطوریه به نظرت ۲۰۰ تومن وامه قسط ش ۵ تومنه۵ در میارم؟😂

۲۰۰تومن بدک نیست ولی تا یه مدت مجبوری هرچی دربیاری جنس بگیری برا تنوع.‌.بله۵تومن درمیاری ولی دوسه ماه اول درنیاوردی استرس نگیر.. هر کاسبی اولش خاک خوری داره چون مردم طول می کشه تا بیان داخل مغازه و نمک گیرت بشن.. 

۲۰۰تومن بدک نیست ولی تا یه مدت مجبوری هرچی دربیاری جنس بگیری برا تنوع.‌.بله۵تومن درمیاری ولی دوسه ما ...

خیییییلی ممنون گلم