2777
2789
عنوان

میشه بیاین خیلی حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست

عزیزدلم شما اصلا خودتو ناراحت نکن حرفای اونارو هم فراموش کن تا تو روحیه پسرتون هم تاثیر بدی نزاره، لطفا جلوش زیاد ناراحتیتو بروز نده 

کادر مدرسه هم باید درک کرد با تعداد بچهای زیادی سر و کله میزنن واقعا کار هر کسی نیست البته حق نداشتن با طعنه و کنایه با شما صحبت کنن

شما خودتون سعی کنید به پسرتون آرامش بدین تا کاملا اون اضطرابش از بین بره حتی لازم شد از مشاور هم کمک بگیرید

اونطوری هم که گفتید ماشالله پسرتون خیلی باهوشم هست که به زبان انگلیسی هم مسلط شده مطمئن باشید تکالیف معلمم باهاش تمرین کنید یاد میگیره❤️

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

صد در صد با شما موافقم👍

بخدا   دیدم که  میگم

منتهی  تا حرف حق    به نفع طرف   از رو تجربه میگی

گارد   میگیرن

همون فرمان اشتباه  خودشون  میرن

تا جایی که  دیگه  نمیشه جمع  کرد    نوجوان شده   با  هزار مشکل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم شما اصلا خودتو ناراحت نکن حرفای اونارو هم فراموش کن تا تو روحیه پسرتون هم تاثیر بدی نزاره، ل ...

نه من به هیچ عنوان به پسرم راجع به دیروز و مسائلش هیچی نگفتم فقط گفتم اگر این مدرسه بخوای باشی دیگه نباید نق بزنی

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بخدا دیدم که میگممنتهی تا حرف حق به نفع طرف از رو تجربه میگیگارد میگیرنهمون فرمان اشتباه ...

خب شما راهنمایی کن،من توی جو مدرسه نبودم نمیدونم با این لحنی که مدیره معاون داشتند من یک لحظه اصلا فکر کردم چرا اینا اینقدر از بچم بدشون میاد حالا شاید هم طبیعی باشه بخدا نمیدونم شدیدا سردرگم هستم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بخدا دیدم که میگممنتهی تا حرف حق به نفع طرف از رو تجربه میگیگارد میگیرنهمون فرمان اشتباه ...

یکی هم دیروز تاپیک زده بود متاسفم برای اونهایی که گفتن بچه م شیفت صبح بنویسم....طفلک همش خوابش میاد...صبح ها دلش میخواد بخوابه

من خودم دهه شصت بود تو شهر سرد سیر با کلی برف بابام چه روز حمعه چه مدرسه ساعت 6بیدارمون میکرد البته که قبل 10 شبهم قانون گذاشته بود بخوابیم.....هیچ صبحی با اکراه بیدار نشدم....صبحونه هم قشنگ میخوردیم و تو هر شرایطی مدرسه میرفتیم

نتیجه ش رو الان تو زندگیم میبینم....هنوز سحر خیزم چه برم سر کار چه نرم....اوضاع خونه داریم هم از همه خونه دارها بهتره

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خب الآن شما که مدیرتولید معاون و معلم ومادر هم بودی من رو راهنمایی کن،من پسرم این مدرسه رو دوست داره ...

عشششقم    جابجایی مدام   بدتر  بچه  رو پریشون میکنه 

انتظار هم  نداشته باش    یک کاری به همه بگن    ولی به بچه شما بگن  نمیخواد انجام بدی    شاید ظاهرا آروم بشه   ولی تو دلش   میگه    پس من از بقیه کمتر م   براش بدتره

شما  ا ول خودت آروم باش   احساسات مدیریت کن     هی گنده نکن  اضطراب بچه رو     به رو خودت هم نیاری   بچه میفهمه بیشتر مضطرب میشه      یک  کاری کن انگار بچه عین بقیه  است    زیاد بال و پر   به لین حالش نده

بعد ببر مشاور خوب    هم طرز برخورد خودت رو یاد بده   هم به بچه  یک طور حرف بزنه  که استرس کم بشه   ممکنه حتی گاهی لازم بدونن مدتی دارو بخوره   نگران نباش    عادت نمیکنه

اخر سر هم   با آرامش   برو با معلم و کادر صحبت کن   بگو دارم میبرم مشاور شما هم هوای بچه داشته باشید    مطمئن باش زبون خوش  جواب میده

نه من به هیچ عنوان به پسرم راجع به دیروز و مسائلش هیچی نگفتم فقط گفتم اگر این مدرسه بخوای باشی دیگه ...

کار خوبی کردی عزیزم 

احتمال زیاد پسرتون به مدرسه و دوستاش عادت کرده، کار درستی نیست که همزمان الان که اضطرابش بهتر شده دوباره محیط مدرسه رو عوض کنید براش مخصوصا که خودشم موافق نیست

پسرتون راجب چی گله میکنه؟ از سختگیری معلم و تکالیف زیاد؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یکی هم دیروز تاپیک زده بود متاسفم برای اونهایی که گفتن بچه م شیفت صبح بنویسم....طفلک همش خوابش میاد. ...

بخدا من خودم هم خیلی منضبط بودم ولی میگم من دختر بچه بودم پسربچه ها سرکش تر هستن ولی چشم از این به بعد باید قاطع بشم

بخدا من خودم هم خیلی منضبط بودم ولی میگم من دختر بچه بودم پسربچه ها سرکش تر هستن ولی چشم از این به ب ...

ببین   من با پسرها کار کردم      خیییلی رو مادرشون حساس اند     خودشان هم  گاهی از دخترها  حساس تر اند

تو باید قوی باشی     حل میشه

ببین من با پسرها کار کردم خیییلی رو مادرشون حساس اند خودشان هم گاهی از دخترها حساس تر ا ...

مممنونم عزیزم از راهنمایی هات باور کن خیلی خیلی آروم شدم من که شمارو از طرف خدا میدونم بسیار سپاسگزارم

بیشتر عصبانی ام از خودم باید میگفتم آخه بچه ی من چه آزاری رسونده به شما نفهم ها ما خودمون علاف بودیم ...

چون اونا دو نفر بودن شما ی نفر  بااینحال باید از خودت بچت دفاع میکردی

بخاطر اینکه پسر من کلاس اول و دوم اضطراب جدایی داشت ما خودمون میموندیم توی مدرسه همراهش امسال کامل خ ...

غلط کردن همون موقع میشستیشون..دیگه سعی کن حرفت رو همون لحظه بزنی ک بعدش خودخوری نکنی..