2777
2789
عنوان

اونایی که اسلیو کردن بیان لطفا

292 بازدید | 29 پست

به این فکر افتادم تابستان برم اسلیو کنم 

بی ام ای ۳۶ هست

رژیم و ورزش میکنم کم میکنم باز برمیگرده

کلا خوش اشتهام و لایف استایل سالم خوری خیلی ندارم که مثلا ابپز و گیاهی بخورم

الان سوالم اینه از اونایی که اسلیو کردن 

۱.باید تا همیشه قرص ویتامین بخوریم؟

۲.بدن همیشه درمقابل مریضی ضعیفه؟

۳.باید رژیم باشیم بعدش وگرنه چاق میشیم باز؟😑

منظورم اینه من الان هم اهل غذاو تنقلات و شیرینی ام 

ولی موقعی که کامل سیر باشم خیلی تمایل ندارم و میتونم نخورم 

بعد اسلیو حس سیری داری بعد چند خوردن چند قاشق یا باید خودت مراعات کنی.

چون من اگه حس کنم گشنمه وسوسه میشم یه چیزی بخورم🥺🥺🥺اونطوری ک باز چاق میشم

عزیزم چند کیلویی؟ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کردم راضی ام ولی تنقلات و شیرینی زیاد بخوری باز چاق میشی الانم دارم سعی میکنم ۵ کیلو کم کنم پنج سال گذشته من پنج شش کیلو اضافه کردم بی ام ای من ۳۵ بود منم شکموووو انقدر لاغر و چاق شدم دیوونه شدم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من کردم راضی ام ولی تنقلات و شیرینی زیاد بخوری باز چاق میشی الانم دارم سعی میکنم ۵ کیلو کم کنم پنج س ...

بسلامتی گلم ،مثلا شیرینی میبینی الان دلت می خواد چتدتا بخوری ؟ میتونی بخوری؟ یا اصلا نمیتونی بخوری

۹۰ گلم ۱۵۸

ببین اگر خیلی شکم داری و پوستت شل هست نکن. چون شبیه یه میوه پلاسیده میشی وقتی لاغر بشی. بعد هم خیلی درد داره عزیزم به اینم فکر کن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بسلامتی گلم ،مثلا شیرینی میبینی الان دلت می خواد چتدتا بخوری ؟ میتونی بخوری؟ یا اصلا نمیتونی بخوری

آره بابااا هم دلم میخواد هم میتونم بخورممممم🤣🤣🤣ولی خودمو کنترل میکنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عملش فوق العاه سخته با عوارض سنگین شوهر من ۳۵کیلو کم‌ کرد فقط اراده میخواد

خاله منم 28 کیلو تو یکسال